0 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Hanımlar merhaba koltuk yaptıracağız ama hiç bir bilgim yok kumaşlar hakkında silinebilir olması önemli tavsiye verir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından

Bizimki at tüyü tay yani :D Deterjanı falan gerek kalmadan nemli bezle çıkıyo lekeler 

-Reklam-
0 oy
(13,850 puan) tarafından
Dosemeci önerir aslında kuzu şimdi şu gecirmezler de varmış benim elti özel yaptırdı henüz göremedik daha ama öyle diyorlardı  :)
tarafından
Kandırmasınlar bilmiyoruz diye :)
(13,850 puan) tarafından
Valla bilmiyom canım ben de onların yalancısıyım sözde şu dökmüş göstermiş falan :) benim mobilyanin kumaşı ne hiç bilmiyorum memnunum ama leke tutmuyor da ne diye geçiyor onu da bilmiyom  :)
0 oy
(409 puan) tarafından
Su geçirmez, leke tutmaz bir sürü çeşit var döşemeci bilmiyorsa gidip kendiniz alın bazen işlerine gelmeyince haberleri olmuyor da 
0 oy
tarafından
Bana leke tutmaz dedi ama su damlasin leke oluyor hergun siliyorum şampuanli su ile gına geldi silmekten
0 oy
tarafından
Canim eşim döşeme ustası öncelikle tay tüyünden uzak dur en ucuz en kıytırık kumaş 1 2 sene içinde tekrar döşeme değiştirmek istemiyorsanız uzak durun tay tüyünden sana nacizane tavsiyem ya baybface kumaş yada nubuk kumaş canim kaliteli ve kullanışlı 
tarafından
Çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 124 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
+2 oy
0 cevap 22 göst.