0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar, benim koltuğumda bıçak darbesi oldu. Bir anlık sinirle. Kaç tane döşemeci gezdim sordum ama maalesef aynı kumaş olmaz diyorlar. O yırtılan bölgeye farklı kumaştan desen yapın diyorim o da olmaz diyorlar. Ya koltukların hepsi farklı kumaş döşenecek ama o da hem pahalı olur hem de aynı kalitede olur mu bilmiyorum daha koltukların yeni. Bir öneriniz olabilir mi acaba?

13 Cevaplar

+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Yavrucum yapıştırmaya çalışana kadar keske gri ip alıp dikeydin benim adam sigarayla yaktı koltuğu ben öyle yaptım ele degmeyince belli olmuyo bu kurtarilmaz pek kaplatmadan abes durur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Koltuk yırtılmış belli ama kenarları niye sarı duruyor birde neden koltuklar picaklqnirki anlam veremiyorum örtü ört üzerine aynı renkte n
(435 puan) tarafından
Yapıştırmaya çalıştım o yüzden leke oldu :) bir anlık sinir işte
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sari lekeler ne ki ayy benjmde ilk evlendigim aralsr esim sigara kulu dusurdu bi kac yerine yep yeni koltuguma bu zaman kadar idare ettim ortuyle falan yaza yuzletecem 6 yil oldu 
(435 puan) tarafından
Yapıştırmaya çalıştım o lekeler o yüzden. Yepyeni koltuk gitti valla yüzletsem de nasıl olur bilmiyorum arkadaşım yüzletti koltuklar hep tüylenmiş çor çirkin bişey olmuştu.
(1,929 puan) tarafından
Ona oyle denk gelmis annem 15 yillik koltugunu yuzlettisanki yeni cikan lar gibi oldu su zaman da almakdan daha mantikli aslinda ama oda pahali tabi
0 oy
(64 puan) tarafından
Canım bende koltuk kaplatmayi düşünüyorum da cokmu pahalı sordunmu hiç ne kadara yapıyorlarmış
(435 puan) tarafından
Ben sormadım ama arkadaşım yaptırdı 3 bin TL almışlar yani biraz zorlasan yeni koktuk takımı alırsın o fiyata
(64 puan) tarafından
Offf uçmuş resmen ya
0 oy
tarafından
Canim sen armut.com a ilan ver ordan sor buna bisey yapabilir misiniz diye dükkana girek gidince daha çok para kazanmak için hemen kumaş değiştirelim diyorlar ayrıca eğer koltukların döşemesini degistirirsen kumaşı kendin seçiyorsun zaten kalitesine sen karar verirsin 
0 oy
(14,872 puan) tarafından
Tekrar yapılır anca canım bizim de öyle delik ya
0 oy
(15,833 puan) tarafından
Geçiçi bir çözüm arıyorsan arma gibi figürler alıp dikebilirsin o bölgelere. Birde üstüne örtü kapatıp kullan. Sonra elin bollaşinca yeni kumaş yaptirirsin. 
0 oy
tarafından
Örtü al ört üstüne 
0 oy
tarafından
Amazonda çok şık ve güzel lastikli koltuk kılıfları var. 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Keskin sirke küpüne zarar demişler niye bu kadar sinirlendin
0 oy
tarafından
Demekki neymiş öfke ile kalkan zarar ile otururmus..

Simdi gelelim asıl soruna nerden aldıysanız bunların imalat yeri mutlaka vardır inegolde kesin bulurlar sizi oyalamislar ben olsam yapılan yerini bile bulurdum :) eşimle peşini bırakmazdık 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Keşke yapıştırmasaydin canm ya gizli dikis teknikleri oluyo en azından onla idare ederdi tek yapabileceğin örtü almak tam giydirmeliler var seversen 350 400 lira olmazsa koltuk pikeleri al bile şoka hep geliyo
0 oy
tarafından
Yerinde olsam bir kaç metre kumaş alırım kalın şeritler halinde keser dikerim direk koltuğa kaplatmaya kalksan dünyanın parasını isterler yenisini alacak imkanın da yok ki soruyorsun en mantıklısı bu şekilde dikip geçmek bence 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,557 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde SakızSardunya (628 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 120 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
+2 oy
0 cevap 21 göst.

411,189 soru