Bunu sormak istiyorm cunku bu saat oldu hala dusunmekden kahvalti yapamadim esim aksam geldi uzandim yanima uzandi iyi guzel Sen yine yanlis anlayacaksn ama Ben diyecem dedi kabin memeru host olarak calisiyor 4 5 gun gelmedigi oluyor benim o kadar karsima insanlar cikiyorki binbir cesit seytan benim nefsimle oynuyor dedi bende dedim herkezin nefsi vardir sadece senin deyil onemli olan uymamak seytana tukurmek Sen suan gelip bunu diyerek hata yaptin neden biliyomsn cunki bir insanin niyeti dusuncesi neyse onu dusunur hayel eder demekki dusunmsun bakmsn bana diyorsn seytan sadece aklini karistirir falan dedim bana trip atti gitti ulan Ben 3 senemi vermisim Adam bana ne diyor ne demeliyim kizlar suan kavgaliyiz
Sen bence demen gerekeni güzel bir şekilde demissin dahada bisi deme trip atsın suçlu psikolojisi haklı çıkmak için bu şekilde yapiyo düşünmesine musade et o zaten yaptığını fark edicektir
Onlarda olan nefs bizde yok çünkü biz desek asar keserler bosver canım takılma yapan kendine yapar
Eşin niye öyle bir şey deme gereği duymuş ki ilişki yaşamıyor musunuz
hayır bunu sana söylerek niye senin aklını karıştırıp senin aklına şüphe soktu durduk yere hey allahım bu erkeklere akıl sır ermiyo
Çok şaşırdım çünkü benim bildiğim bi erkek hata yapsa bile inkar eder senin esin neden böyle konusmus anlamadim
Sen iyi demissin bosver takilma bunun icin bebeginide ac birakma canim. Erkekler ne kadar aldatmyrum dersede bakar kimse bunu inkar edenez . Yani sen bunlari dusunup yipratma kendni esin iliski istiyorda senmi istemiyorsun sadece orayi anlamadim. Yani herkeste nefis var erkeklerde degil sadece biz oyle desek naparlar bize kim bilir
Eğer gerçekten seviyorsa sana yanlış yapmaz nefsine hakim olur canım rabbim onun da hepimizin eşinin de içinden vicdanın merhameti Allah korkusunu eksik etmesin hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın canım
1,491,745 soru
24,375,899 cevap
348,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın