Kızlar eşinizi ilk görüşünüzde ilk neyini begendiniz yanlış anlamayın hafesat düsünmeyin mesela benim en cok beğendiğim gamzeleriydi maşaallah bi gamzesi var belediye çukuru gibi çok hoşuma gidiyo gamzeleri ya bazen eşime ben olursem beni senin gamzelerine gomsunler diyorum o kadar derin
Ilk gordugumde kiyafetine baktim. Mont ayakabi secimi cok tarzdi zevkli adami severm.ben. bu adam. Zevkli diye dusunmustum sonra disine baktim on tepe disleri cikik tavsan gbi. O dis modelinide severm snra fizigine baktim.187 boy gobek yok.ohh mid tas gbi adam.dedm )) snra baktim.cok eglenceli espirutuel felan bole ayy dedm ne kadr eglenceli pozitf bi adam. Ole cok olgun donuk adamlardan nefret ederm.esm tam bnm gbi eglenceli heyecanli bi adam ama cok fenaydi cok zekidir bundan sevgili olur koca olmaz dedm koca dedgn biraz s.alak olacak ki parmagnda oynat ama kocam oldu )))
Hisetirdikelrine
Tipine pek bakmadım ama bana güzel bakan gözleri hoşuma gitmişti
Karakteristik olarak her şeyine aşığım say say bitmez de görünüş olarak yeşil gözleri
Bakışlarını çok derin ve manalı bakan yeşil gözleri var hâlâ da öyle bakıyo koçisim
Giyimi ve surekli parfum kokusu caģnim herifim bee
Bakışına aşikk oldumm
Ben gözlerini ve dudaklarını çok beğeniyorum güldüğü zaman gözleri ve dudakları çok güzel duruyor
Kalbini sevdim düşün evlenmeden önceki soyadımız bile aynı mübarek
1,441,714 soru
23,697,028 cevap
311,428 kullanıcı