0 oy
569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar bugün annemler oturmaya geldi her gelmelerine süt gerltirir nbos gelmez nankör eşim yüzünü assti durdu erkek kardeşim 10 yaşında oğlum oynatıyor karışıyor ya o çocuk kendi abileri geldimi hepsi bir gelir ses çıkarsalar ses yok Kendi ailesi yüzü güleç anne babasına kendi annesi köyde oturuyor tavukları var bir tane getirmez  bozulur dolapta evlatlarım yesin demez bnm annemde oturmaya gelse asla boş gelmez işimiz düşer hayır demezler hastaneye bile götürüyor neyse annemler gitti yüz ifadesi duvar sordum ses çıkarma bana bişi deme 22 haftalık hamileyim dayanamadım susmadim  kavga ettik gerizekalı kolumu nasıl tuttu doğrular battı hakkım helal etmiyorum konuşmuyorum   

11 Cevaplar

0 oy
(1,784 puan) tarafından
Boşuna demiyolar ağzına sıçan yaranır diye 
tarafından
Aynen öyle cnm Rabb'im biliyor sustum bu zmna kadar yetti canıma
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Bu erkeklerin kafasına analar babalar kardaşlar düşsün inşaaaallllah
tarafından
Hep kendi ailesi. Bizi leylekler getirdi sanki
0 oy
(227 puan) tarafından
Niye sana saygı dymuyo
(227 puan) tarafından
yazık ya Allah eşine akıl versin
tarafından
Amin hakkım helal etmiyorum kendi ailesi hgeldimi babası beş oğlunu toplar çaya çoluk çocuk düşün köyde oturuyor güya haftanın dört günü burdalar annesi geldimi yemek özel makarna falan olmuyacak  etli olacak bn hamile halimde yaptırıyor o yüzden Rabb'im havale ediyorum
(227 puan) tarafından
Canım gerçekten işin var böylesiyle Allah yardımcın olsun
tarafından
Aynen öyle cnm. Ama susmicam artık bnde insanim sustukça kötü kakti inrirecem bundan sonra da
(227 puan) tarafından
Zaten saygıdan susarsın onlar daha çok ezer
En iyisi hakkını savun
Örnek   eşinin ailene karşı öyle tavırlar sergilemeye asla hakkı yok :-/
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Senin de anne baban var ağaç kovuğundan çıkmadın. Ne bekliyordu acaba?  İyi yapmışsın da demişsin. Bu durumdan rahatsız olduğunu bilsin. Sen söyleyeceğini söylemişsin daha sinirlenme hamile hamile kendini strese sokma. Ses çıkarmasan görmezden gelip kabullensen kötüydü ama daha söylemişsin ya kendini germe boş yere
tarafından
Aynen öyle cnm tah etti canıma
0 oy
tarafından
Valla haklısın sıçan yaraniyo demekki
tarafından
Aynen öyle bundan sonra da bnde aynısı yapicam
0 oy
(780 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun böyle erkekleri anlamak mümkün değil gerizekalı ağaç kovugundan çıkmadım ya seninkiler ana baba da benimkiler bostan korkuluğu mu hey Allahım ya bu tipleri bogasim geliyo gerçekten sinir oldum eşine 
0 oy
(206 puan) tarafından
Benim eşimde öyle vallah ben onun ailesine güler yüz gösteririm iyi davranırım ama o benim ailem geldim surat aşar laf yapar 
0 oy
(895 puan) tarafından
Cnm yerden goge kadar haklisin.peki neden boyle yapiyr biseylerine mi kirildi acaba esin
0 oy
(334 puan) tarafından
Ya gercekten böyle şeyleri her okumam da gidip eşime sarılasım geliyor benim ki hayatta annesine beni ezdirmez annesine sen benim karıma kurban ol der sen benim karımdan daha iyi gelin bulamassın der kavga etsek kaynanamla eşim beni savunur bu kıza ben yokken tek kelime etmiyceksin der yeri gelir cok kavga ettigimizde aramıycaksın annemi o seni ararsa acmıycaksın der araya bi müddet mesafe koyar kaynanam sorunlu benim baya ama Allahı var eşim cok iyi idare ediyor kim haklıysa onu savunur genelde hep ben haklı oluyorum zaten bunları okuyunca eşimin kıymetini daha iyi anlıyorum
(209 puan) tarafından
Cocugunuz varmi bilmiyorum ama benim bir oğlum var onu o kadar zorluklarla büyüyorum ki yarın oburgun bana bu bahsettignz tavırlarla yaklaşsa çok üzülürüm emeklerime yanarim çok yanlış bu sizin hoşunuza gidiyor galiba her ne kdr hatalı olsada o bir büyük ve bir anne ne demek sen benim karıma kurban ol tabiki sizi ezdirmesin ama saygı cercevesinde annesine olan bu üslubu hoşunuza mı gidiyor gerçekten çok yazık ne kadar günaha giriyor kalbini kırarak yanlışa yanlisla gidilmez daha ılımlı olup halledebilir naçizane fikrimi söyledim iyi geceler
(334 puan) tarafından
Benim kayınvalidem normal degil sürekli benim hatamı arıyo bana annemi babamı kesiyo senin baban benim kocamın ......yesin diyo yani o derece beni aradıgında eşimi sorarken o suratsız napıyo diye hakeret ediyo kendi ogluna kızına o .... diyo öyle bi kadın agzından cıkanı kulagı duymuyo ben sustukça eşim yokken agzına geleni söylüyo 11 aylık kızım var dogdugundan beri ne ağlak cırlak susmak bilmiyo küfür ediyo cocugumun yanında hareketlerde bulunuyo saygısızlık yapmamak icin susuyorum ama biyere kadar tabikide eşim beni de savununca zoruna gidiyo daha cok bileniyo bana siz napardınız bu durumda
0 oy
(164,044 puan) tarafından
hamile halinde kolunumu sıktı anasinin...... 

.
0 oy
(513 puan) tarafından
valla canim genelleme asla yapmam elbette mukemmel damatlar var. benim esim normalde fok iyi bir damattir ama anasinin etkisine kapildi bir dönem o da surat yapardi. anasi kiskandi bizimle arasinin iyi olmasini. vayy sen yemeklerini begeniyorsun gik demeden yiyorsun diye kavga bile etmisti onceden. neyse basilari boyle kendi analari tüm kötulugu eder pintiler elleri bombos gelirler onlara laf ettirmez. kizlarin ailesi hicbirsey yapmasa bile batar her hareketleri. bunun adi tam da nankorluk. bosver bak hamileymissin sen bebegini dusun guzelce rahatlatici bir muzik ac bebehinle dinleyin o karninda hisseder. ben artik bu tarz konularda hic kavga etmiyorum kisi kendi kaybeder kac yasina gelmis adama surat yapilip yapilmayacaginj ogretemezsin ki o kendi dusunmesi lazim. bu yuzden de sen usulursen kendine edersin bosver salla gitsin canim. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 693 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,529 göst.
15 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 803 göst.
3 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zhlfrk (7,615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,405 soru

24,385,427 cevap

348,981 kullanıcı

...