0 oy
197 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1. 5 yaşında bugün öksürmeye başladı ama hasta oluyor fazla ilerlemeden naparsan iyi gelir acaba 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
C vitaminli şeyler ver bol bol uyurken üstünü sıkıca ört bi terlesin mikrobunu atsın 
(119 puan) tarafından
Verdim canim simdi daha iyi Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Portakal ,şekerli su ve bala toz zencefil katar yediririm canım faydaini gördüm bende genelde her uyku öncesi ballı xencefil veririm çay kaşığınin ucuyla benim oğlan da bir buçuk yaşında
(119 puan) tarafından
Denemedim canıma ama aklımda yazdim bunuda
0 oy
tarafından
Burun tıkanıklığı ve balgam boğaz enfeksiyonu da eşlik ediyor ise mutlaka doktora götür canım büyük bir ihtimalle antibiyotik kullanacaksınız eğer ihmal edilir ilaç kullanilmazsa bebeklerde bronşite ve ya astima çeviriyor maalesef 
(119 puan) tarafından
Evde tedavi ettim çok şükür doktora gerek kalmadan daha iyiye gidiyor
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hergün burnunu Temizle geniz de akıntı varda onun için öksürüyor sa evde kendim tedavi et. Gece uyurken solukdan ciğere doğru hırıltı sesi geliyorsa Bi grip ilacı. Her hasta oldugunda antibiyotik kullanma benden sana abla tavsiyesi canıö. Yoksa sürekli antibiyotik ister her hasta oluşund ve sık hasta olur. Pişir Bi tarhana sarımsaklı şekilde içir birde agrı kesici yatır Bi terlesim. 
(119 puan) tarafından
O şekilde yaptim çok teşekkür ederim yorumunuz icin soğuk algınlığı şurubu ve vitamin li şeyler yedirerek toparladı şükür :)
(3,550 puan) tarafından
Geçmiş olsun sevindim canım. Aklında bulunsun evinde hep elma sirkesi bulundur. Ateşi çıkınca çay bardagı İn dibine 2 cay kaşıgı elma sirkesi 4 cay kaşığı su koy karıştır. Bir iki çay kaşıgu da içse ateşi düşer. Ve tekrar yükselmez. Bağırsagı temizle r. Solunum sıkıntısı olmasını engeller. Kusması olursa nane limon kaynat bal damlat içine içir. Öksürük olursa 2 yemek kaşığı pekmeze bir çay kaşığı tereyag at ikisini yag eriyene kadar ılıt. Çok çok az karabiber koy içir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 600 göst.
0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
2 cevap 347 göst.

406,536 soru

12,193,586 cevap