0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 22 günlük doktor sab simplex verdi kaç kere kullanacam demedi ilçe doktorları aşırı acemi ve bilgisiz öylece kalakaldım bide ben bebeğe gaz damlası kullanırken kendim de rezene çayı, acı yavşan çayı gibi çaylar tuketsem çocuğa zararı olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rezene tüketebilirsin de aci yavşan nee ? Eczaneden ilaci alirken nasil kullanildiğini sorsaydin yaa 
tarafından
Kız eczacı dedi ama bu etkileşim olur mu çayla onu demedk bı çay o çay bebeklerdeki gazı alıyor acı yavşan peryavşan da deniliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canm tukey daha iyi olur hatta. Rezene yap iç günde iki bardak yeter. Ya da anason çayı.

Kuzum ben o sap simgesi ikinci kızımda kullanmıştım ** hatırlamayorum  kaç damlaydi. Fakat evet iyi gaz çıkarıyordu ama kabız ediyordu.  En iyisi doğal şeyler kuzum sen iç sütünden geçsin. Fazla da gaz yapacak şeyler yeme 
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Benim kızım üç buçuk aylıkken, günde 4 defa 8'er damla demişti doktorumuz.. Ama sizinki küçük olunca 5 damla falan verin bence.. Bitkisel çaylar için de acele etmeyin, en azından iki aylık olsun.. Aslında ilk altı ay başka bişey önerilmiyor ama.. İllâ vereceksen iki aylık olunca kimyon, rezene, anason gibi çaylardan bir çay kaşığı falan verirsin.. Şimdilerde sadece kendin iç, sütünden ona geçsin
0 oy
(20,705 puan) tarafından
Bende rezene içiyorum rahatlatıyo bebeğimi sab simplex kullanmıştık Alişte ama hatırlamıyorum kaç damla
0 oy
(508 puan) tarafından
Günde 15 damla canım prospektüste yazıyor. Ama ben 3 e böldüm sabah 5 akşam 5 gece 5 damla veriyordum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 447 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 471 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,306 puan) tarafından soruldu