Meraba canlar aranızda akraba evliliği yapan varmi aranızda ben teyzemin ogluyla evliyim ayni hastanede çalışırken aramız cok yakınlaştı ben hemsireyim oda elektrik isleriyle uğraşan teknisyendi orda aşık oldum kocama iyiki evlenmişim cok mutluyum peki ya siz
Bende teyzemin oglu ile evliyim
yurt dışında yasiyodum ben kucukken gördügumdu sonra bi anda karar verdik onlara gitmeye 19 yasindaydim oda 23 asik olduk ilk goruste :D onun icin ailemden uzakta yasiyorum iyiki var iyii benim esim
Iki senelik evliyiz kizimiz olacak :D
Akraba evliliği deil beni kaynanam sokmuş kocamın aklına
akraba olmasakta bizimki de ilk görüşte asktii :D
Bende teyzemin oğluyla evliyim canım kocam iyiki var hiç keşke demedim
Esimle dedelerimiz kardes
Halasi sayesinde tanisip evlendik iyi ki de tanimism iyi ki evlenmsm 13 aydr evlyz 17 gunluk oglumuz var
Bende halamin ogluyla evliyim cokkkkda mutluyuz görucu usulu evlendikk :)
Kullandigim kelime size gore agir olabilir kizlar ben bizde birinci derece gibi yakindir kardes gibi huyuruz diye bu kadar karsiyim bu olaya ama kendi aile yapima gore konusuyorum size kesinlikle bisi demedim kndi dusuncemi paylastim kardes olarak gorup buyuyoruz e bana cok abes geliyo haliyle bu durum ama herkesin yetisme tarzi aile yapisi farkli buyuyene kadar gormedigni bile soyleyen var bu durumda normallesebiliyor demek ki niyetim kirmak falan degildi kimseyi o kelime icin kusura bakmayin lutfen
Kuzenlerimle oz kardes gubu buyuduk ne onlar bana o anlamda bakar bakti nede ben bakamam öz kardeş gibi görürüm.. kızım oğlumda kuzenlerini o şekilde görsün diye dini anlamda da bisi olmasının imkânsiz olduğunu idrak etsinler diye hem teyze çocuklarıyla hemde hala çocuklarıyla süt kardeş yaptık ters bişey düşünmesini istemem..
1,493,185 soru
24,397,676 cevap
349,879 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın