3 düşük yaptım bende
Tüm testler normal çıkıyordu genetikte az miktarda kan pırtılaşması çıktığını aspirin ile (coraspirin) düzeleceğini söylemişti genetik doktoru üstüne 2 düşük yaptım (toplam da 3 düşük)
Sonra internetten bir doktoru takip ediyordum genelde hangi doktor iyi diye duyduysam o doktorun kapısını çalmaktan ve testler vs maddi anlamda da çöktüğüm için artık tahlilleri rica minnet instagramdan takip ettiğim doktorlara gönderiyordum
Bir doktor bana hamile testinde pozitif gördüğün anda beklemeden karından vurulan iğneyi kullanmamı söyledi kan sulandırıcı iğne...
Farklı şehirlerde olduğumuz için bulunduğum şehirdeki kadın doğum uzmanından rica ettim ben kan sulandırıcı iğne istiyorum diye daha kese bile görülmemişti
Rabbime şükürler olsun 9 ay hamilelikte o iğneyi vurdum canım acıdı ama meyvesini verdi Yaradan 2 yaşında kızım var.
Bu acıyı yaşamış ve sürekli doktor doktor dolaşıp uzman olduğum izlediğim yolları seninle paylaşmak istiyorum belki yardımcı olur.
1 genetik testi ( yaptırmışsın zaten)
2. Eşin için sperm testi
3 Kendin için rahmin de anormali bir durum var mı ona baktır
4 Mutlaka eşini sağlık ocağına gönderip sma virüsü taşıyor mu ( Çünkü o çocukları gördükçe içim yanıyor bu konu ile ilgili herkes bilinçlense keşke )
5 hamile kalır kalmaz doğum uzmanından kan sulandırıcı iğneye gerek duymasa da diret ve hemen kullanmaya başla asla geç kalma kese görelim vs vs gibi şeyleri kabul etme
Ve son olarak doktorunu riskli gebelik doktoru olarak seç bunu da yine kadın doğum uzmanına belirt sistemden açıyorlar devletin bu konuda güzel doktorları var boşuna özele gidip dünyaları harcama Rabbim kucağını boş bırakmasın kal sağlıcakla