0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar  esim sabah uyandı dediki seni rüyamda gördüm annesinin yanında  bsy demedim akşam oldu yatıyoruz yatarkende söyledi rüyamda beni aldattığını gördüm yatak odası nin boş olduğunu gördüm die sonrada beni seviyo musun falan die sordu 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tövbeeeeeeeee rüya bu o ne demek hayır olsun inşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya onu bazen bende görüyorum kocam beni aldatıyor falan sabah uyanınca biniyorum tepesine doguruyu soyle beni aldatiyomusun diye
(278 puan) tarafından
ahaha
tarafından
Hahhaha ay çınarın annesi aynı ben bende sabah tepesinde bekliyom uyaniyo ters ters bakiyom n oldu diyo korkutuyon beni diyom sonra rüyamda böyle biyle gorudm diyorum e rüyadır ne yapım benim n sucum var diye :D sonra a bı tane yapıştıriyom ama rüyanın etkisinden çıkamıyor trip atiyomm hahahha
0 oy
tarafından

Ahahaha kocan baya etkilenmiş rüyadan bu şimdi seni takip falan edermis :D

(278 puan) tarafından
Ya önceden takıp ediyordum onu şimdi saldım yapacak insan her türlü aldatır diyerekten herhalde eskisi gibi kıskanç gözükmüyorum o yüzden
0 oy
tarafından
Olur arada öyle manyak rüyalar ;))
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ay insan etkileniyor öyle :) 
0 oy
(430 puan) tarafından
Yaaa gecen bende gordum kocam beni aldatiyodu dedim onada guldu sacmalama diye cok fenaydi ya
0 oy
tarafından
Yaa bazen bende eşimin beni aldattıgini görüyorum sabah tepesine biniyorum 

Ama eşim gorsede beni söylemez tavırlarıyla belli eder haahhahsh

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 409 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,509 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,850 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,772 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...