+2 oy
760 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Bazen buraya girince sıkılıyorum, bakıyorum bir gruplaşma olma çabaları, yorum yapıp çıkıyorum, 2 gün veya 3 günden sonra bugün girdim aktif olarak fazla girmiyorum, sizlerin düşünceleri neler? Sohbet olsun

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Uzun zamandır burada değilim ama gözlemlediğim kadarı bazen çok kırıcı yorumlar, eleştiriler olabiliyor 

İnsanları yargılamaya bayılanlar var ama bazı yorumları da beğeniyorum mantıklı düşüncelere sahip kişilerde var 
-Reklam-
+4 oy
(45,023 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Gruplaşma evet var biri yorum yapar şak şakcilarida hemen damlar :Damaan boşver kizz

(45,023 puan) tarafından
Değilde senin de bunu belirtmen yorumumun altida tuhafima gitti:D
tarafından
Benimde senin böyle bir kelime kullanman tuhafıma gitti onun için yazdım sevginin adını şakiakçı yapmışsın
(1,776 puan) tarafından
Elif biz kimse sevmesin demiyoruz, ama hep birilerine laf atma çabaları yada dalga konuları olunca ve hoop kişiler gelince şakşak Ci diyoruz, yoksa birbirlerini sevip usturüplü konuşanlara lafimizi yok cancağızım
(45,023 puan) tarafından
Tamam Gülçin :D
tarafından
Hiram +++++
+1 oy
(14,413 puan) tarafından

Yazacak post kalmayınca sıkılıp çıkıyorum :D

(1,776 puan) tarafından
Hahaha yav kadın :d
(14,413 puan) tarafından
Heheheheheheh
+1 oy
(7,617 puan) tarafından
Eglenmeye giriyorum,biseyler öğrenirim,biseyler öğretirim vs diye ama evet gruplasma var 
(1,776 puan) tarafından
Bazen sınırlar aşılmasa ama uygulama bazen amacından çıkıyor
(7,617 puan) tarafından
En tuhafı su yorum yapiyorsun laf sokmuşsun gibi algilanip yakin olanlari hop wp yada özelden yaziyor koss sana yorum yapılmış diye
:))))))
gelip hesap soruyor sana özelden komik geliyor:)))
(45,023 puan) tarafından
Ayy bu yoruma artimi veririm bahar
(7,617 puan) tarafından
Sidik yarışına girmeye gerek yok:))
(45,023 puan) tarafından
Su yorumlarınnn❤️
+1 oy
tarafından
Gruplasmalar var evet. Bi de sivri dilli insan terslemeyi marifen sanan bi tayfa var. Bulasmamaya calisiyorum, bulasirsam kalp kirarim gerek yok.

Birkac gercekten sevdigim arkadasim var onlarla goygoy yapiyoruz guzel oluyor kafa dagiliyor
tarafından
Kimmm uzdu seniiii kimmmm
(1,776 puan) tarafından
Aman, sevdiğin insan birkaç tane olsun kafan uyuşsun o yeter kuzum
tarafından
Seni yerimmmmm ❤️❤️❤️❤️ beni degil kuzum goruyorum yorumlarda biri bisi soruyo ya da soyluyo 647484 kisi hazirolda bekliyor gibi lincliyorlar hemen..gerek yok yani :D
tarafından
Aynen oyle kuzum walla... Nerde cokluk orda pokluk sjsj :D
+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Deroşa katılıyorum:D
tarafından
Hata etmişiz demek ki selametle
(45,023 puan) tarafından
Selametle Gülçin✋✋✋✋✋✋
(22,057 puan) tarafından
Hangi olay la ben varmiydim
(45,023 puan) tarafından
Özele gel
(22,057 puan) tarafından
Derosum geldim askom ❣
+1 oy
tarafından
Ayynn bnde çok boguyo burası bazen
(1,776 puan) tarafından
Dimii :) hep değil ama bazen
tarafından
Aynn kız:)
+1 oy
(25,181 puan) tarafından

Bu ara herkes gruplaşmaya takmış durumda :D evet benim bir grup canım kankam sevdiğim sohbet edip eğlendiğim şakalaştıgım insan var burda bu gruplaşmaya kimse de karışamaz istediğimizle samimi olur istemediğimizi şutlarız :D 

(2,493 puan) tarafından
Selin bir şey soracağım sana. Okul öncesi mi okudun çocuk gelişim mı ya? Bir şeyler sormam gerek. Şuan ben de okuyorum
(25,181 puan) tarafından
Çocuk gelişimi canım buyur özelden yaz istersen
(2,493 puan) tarafından
Dur yazayım
(1,776 puan) tarafından
Ama konu şu ki, biz sevdiğiniz arkadaşlarınızla konuşmayın demiyoruz, gruplaşmadan kastımız, toplanıp laf atmak veya dalga geçmek vs vs gibi, kendi adıma bişey görmedim ama çoğu insanlara yapılıyor bu, yoksa güzelce seviyeli bir şekilde arkadaş olanlar üstüne neden alınır
0 oy
tarafından
Ben kafamın uyuştuğu insanlarla konuşmak için giriyorum 
(1,776 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
tarafından
Bizimki el alışkanlığı:-D
(1,776 puan) tarafından
Yoksa girmem diyosun snsmsm
tarafından
Ulen ya sjsjsjsk :D
tarafından
Girmem bakıp çıkıyorum kaynana koca elti görümce kaynata geliştirmeye linç yok ama diğer konular bence gereksiz yere linç ediliyor insanlar post açmaya korkuyor burada hemen hemen  her soruda linclemeyin diye yaziyorlar lincleyen neden yaziyorki sana uygun değilse bakma geç
0 oy
(261 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmadığım için burada zaman geçirmek için giriyom postları yorumları okuyom nadiren de yazıyorum bazen hep aynı konular olunca sıkılıyor tabi insan
0 oy
tarafından
Kim bu gruplaşanlar ve neden rahatsız oluyorsunuz ki anlamdım 
tarafından
Ben de anlamadim kimm bunlarrrr guzelim ya
(1,776 puan) tarafından
Rahatsız olmuyoruz da bazen amacını aşıyor uygulama o yüzden, üstlü kapalı söyleyeyim
tarafından
Herkesin illa hoşlandığı sevdiği kendini yakın gördüğü birileri vardır yorumlarda bir araya geliyorlar adını guruplaşma yaptınız yani sevdiğiyle yazışmak suç mu bence fazla takmamak lazım
(1,776 puan) tarafından
Sevsinler canım ama toplaşıp laf atma çabası yapıyorlar kendi adıma görmedim ama başka insanlara karşı çok gördüm ve buna gruplaşma derim, yoksa sevmesinler diyemeyiz
tarafından
Lütfen onun adı kutuplaşma
0 oy
tarafından

Kendi kafama göre takılıyorum kimseyle de grubum yok kız benim :D

tarafından
Puhahahaaaaa Allah cezanı vermesin bak kahkaha attım Dicle uyanacak ☺ kim onu diyor çıksın ortaya çabuk ☺
(2,061 puan) tarafından
Yukarda yazmışlar ya biri yorum yapınca onu seven şakşakcilar altına yorum yapıyor hemen diye
tarafından
Aman boşver kim ne diyorsa desin buna şakşakçılik denilmez buna sevgi denir biz birbirimizi seviyoruz şakşakçı da değiliz ☹
(2,061 puan) tarafından
Demi bende seni seviyorum canım benim
tarafından
Kalp kalbe karşı kuzum ❤
0 oy
tarafından
Benim zamanım burda geçiyor. Birde ben herşeyi soramam ve ya soracak kimsem yok. Burda soruyorum ve çok şey de oğrendim. Sağolsunlar 
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Sürekli burda değilim bazen girip başlıklara bakıp çıkıyorum dikkatimi çeken bildiğim bi şey olursa cevap veriyorum kimseyi çok yakından tanımıyorum zaten 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ya gruplaşma derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. Hani birileri bi yorum yapınca ' ayyy cnmmm sen bursa mıydın. ' " aaa seni çok s viyorum aşkım " gibi alakasız yorum yapanları mi diyorsunuz. Eğer öyleyse yeminle sinir oluyorum. Birinin yazmasını bekliyorlar direk atliyoelar canmmm askkimmm saçma sapan 
(1,776 puan) tarafından
Ama görsen hiç biride reel hayatta birbirinde ekli falanda değildir, birbirlerinin hakkında gram bişey bilmiyorlardır :D
(1,297 puan) tarafından
Ya bnce ogrensinler ordan yazissinlar. Burda biri çok değişik bisey sormuş bakiyrosun biri yorum yazmış altında allahhhh alakasız canikomlar bilmem neler. Bı sürü bildirim geliyor bakıyorum cilveler bilmm neler. Seni çok seviyorumlar . Biz niye okuyalım ki özelden yazisin
0 oy
tarafından
Evet bazen sıkıcı oluyor kimsenin samimiyetini de kafaya takmiyorum acikcasi
0 oy
tarafından
Yani kimseyle arkadas degilim burda herkesle ayniyim sadece cevap o kadar burdan nasil samimi bi arkadaslik cikar onuda bilemedim 

İlgili sorular

+5 oy
21 cevap 796 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 452 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 688 göst.
0 oy
31 cevap 617 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu