+6 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben çok sıkılıyorum ailem arkadaşlarım hep Konya da bir zaman dolunca Bayburt’ta geçirdiğim günler azap gibi geliyor Allah beterinden sakınsın tabi de yalnızlık çok zor burada kimsem yok :(. Ailemi de çok özlüyorum çok kalabalık bir aileyiz biz alışık değilim hiç yalnızlığa 

21 Cevaplar

+2 oy
(567 puan) tarafından
Yakınlarken gurbette olan varmı :) ben mesela... Yakınlar gelse gelirler gelemiyorlar :D
(734 puan) tarafından
Niye kız :D
(567 puan) tarafından
Yüzleri yok :)
-Reklam-
+1 oy
(7,846 puan) tarafından
Hiç kimsem yok bir komşum dahi yok ama alıştım tabi ben 4 yıldır kızım bana yeter çok şükür ☺
(128,645 puan) tarafından
bak sen hulyosa bana laf koydu☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️
(7,846 puan) tarafından
Yaa bende sabır ediyorum şuan susuyorsam vardır bir bildiğim ☺♥️
(734 puan) tarafından
Dua edinde benim eşimde şu yüksek lisans sınavını kazansın artık yapacak mı yapsın bende kurtulayım ya
(7,846 puan) tarafından
Rabbım gönlünüze göre versin inşallah her şey güzel olur.sizin için Allahin izniyle
(734 puan) tarafından
Amin canım amin çok sağol hülyoşum
+1 oy
(233 puan) tarafından
Hangimiz sıkılmiyoruz ki :)
(734 puan) tarafından
Şanslı olanlarda var be sevgim :)
(233 puan) tarafından
Var tabi yok değil :) yaz gelirsr sosyallesiriz
(734 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah
0 oy
(17,177 puan) tarafından
Ben memleketteyim yine akraba arkadaş falan var çevremde ama yine sıkılıyorum. 
(734 puan) tarafından
Ben hiç sıkılmıyorum ailemin yanında teyzelerim var halalarım var kuzenlerim arkadaşlarım hep kalabalık olmaya alışmışım böyle çok moralim bozuluyor
(17,177 puan) tarafından
Ben de ailemin yanında sıkılmıyorum akrabalarimin çoğu Adana'da ben memleketteyim. Ailemin yanına gidince her gün bir yere gideriz.
(734 puan) tarafından
Ben yanlış anlamışım kusura bakma canım
(17,177 puan) tarafından
Yok canım ne kusuru.
0 oy
(17,822 puan) tarafından
Çoğu zaman işten güçten sıkılacak vaktim olmuyor ama ara tatile gün sayıyorum 
(734 puan) tarafından
Keşke bende çalışsam hiç maalesef deme gerçekten insan evd kafayı yiyor
(17,822 puan) tarafından
Öğretmenim canım çalışmaktan şikayetim yok aslında ama bu dönem biraz sağlık sorunlarım oldu mental yorgunluğum var okul tatile girsin istiyorum o yüzden
(734 puan) tarafından
Aaa öğretmensin çok güzel
Evet sağlık problemleri çok can sıkıyor geçtiyse ne mutlu ama :)
(17,822 puan) tarafından
Çok şükür teşekkür ederim
(734 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(3,314 puan) tarafından
Cook özlüyorum sıkılıyorum heleki bayram düğün toplanma olduğu zmn acayip cnm sikiliyo 
(734 puan) tarafından
Benim de ya ailem gelecek ramazan bayramında kurbanda da ben gideceğim ama işte yalnızlıktan boğuluyorum bazen
0 oy

alisirsin yavruu ben nelere alistim sende alisirsin :D

(734 puan) tarafından
Yurt dışını bana verseler ben de alışırım :D
aaahh alisirsin bak 6 yil bitti 2018 aralikda gelmistim daha bi kac ay once saglam 1 arkadas buldim yillardir tek basimaydim kiz magaradan cikmis gibi☺️ bi insan gordum yoktu
(734 puan) tarafından
Valla sevdoşum inşallah bana da biri denk gelir de güzelce
ben cezami cektim 6 sene☺️ sende cek ☺️☺️☺️
0 oy
(824 puan) tarafından
4 yıldır gurbetteyim hala alışamadım alışamam da bence 
(734 puan) tarafından
Bende alışamıyorum :( .  Teyzemlerle annemgil çok yakın Oturuyorlar kuzenlerimde var küçük , oğlumla oynuyorlar ben insan yüzü görüyorum teyzemler arkadaşım gibi zaten arkadaşlarımda var burada kimsem yok ikimizde çok sıkılıyoruz
0 oy
(87 puan) tarafından
aynı durumdayız mardindeyim kimsem yok komşum bile çok kötü geçiyor günlerim elhamdülillah kocamla ve kızımla çok güzel herşey ama zor ben kalabalığa alışmış birisiydim
(734 puan) tarafından
Bende öyle oğlum var kocam var iyi ki varlar ama işte bende kalabaliğa alışığım bir otururduk yemek masasına 10 11 kişi en az şimdi bazen yemek yiyesim dahi gelmiyor özellikle eşim akşamcı olduğu zaman çok sıkılıyorum
0 oy
(875 puan) tarafından
Benim arkadaş hiç yok olsunda istemem kımsenin derdiyle dertlenıp dedikodu yapmak istemiyorum 

Gurbetteyim bende bana çocuklarım yetıyor arabam var bide ohh mis
(734 puan) tarafından
Ben istiyorum ya bu kadar  yalnızlık çok fazla oğlumda sıkılıyor bende biz kalabalığa alışmışız böyle zorlanıyoruz
(875 puan) tarafından
Kime güvenipte evine alıp evine gideceksın ki
(734 puan) tarafından
Herkese de suçlu gibi yanaşsak o zaman hiç yaşamayalım
0 oy
(2,271 puan) tarafından

Beni tarif ettin :(

(734 puan) tarafından
:( çok zor oluyor
0 oy
(3,449 puan) tarafından
Tüm sülalesiyle aynı mahallede oturan ben posttan ayrılıyorum idiltoş☺️☺️

Ama bende çok zorlanırdım sanırım kalabalık ailem çünkü senin dediğin gibi☺️
(734 puan) tarafından
Bizde Konya da öyleyiz hepimiz aynı semtteyiz çok yakın oturuyorlar annemgi böyle görüntülü arıyorlar falan hepsi toplaşmışlar falan ben burada kötü hissediyorum
(3,449 puan) tarafından
Bayburt’ta olmanızın sebebi neydi yavrum sizin ya? Eşin Migros çalışanıydı sınavlara hazırlanıyordu okuyordu diye hatırlıyorum. Yani asker polis gibi meslekler genelde gidiyor şehir şehir sen neden ordaydın?
(734 puan) tarafından
Canım şöyle benim eşim burada okuyordu şehit yakını kontenjanından dolayı burayı tercih etmiş . Sonra biz buraya taşındık  işte, okulunu  bitirdi geçen yaz diplomasını aldı şükür ama ales sınavından istediği puanı alamıyor 2 dir yüksek lisans için yine şehit yakını kontenjanından Bayburt’ta kalmak istiyor hem ucuz memleket hem suç oranı milyonda bir yer . Geçimi başka ilde sağlamak çok zor Migros’ta çalışıyor ever işte asgari ücret alıyor o yüzden başka şehire gidip geçinmemiz çok zor :/. Ev kiramızı burada senelik verebiliyoruz kira derdimiz yok diğer yerlerde veremeyiz :/. Asker polis olmak istedi de ben istemedim ya oraya da çok rahat girerdi yine şehit yakınlığından ama ben öğretim görevlisi olmasıni istedim şimdi hem çalışıyor hem ders çalışıyor
(3,449 puan) tarafından
Oy canım ne güzel anlatmışsın teşekkür ederim:) Bayburt’a alışman şart gibi görünüyor bu durumda. Her türlü oradasınız ve tamamen haklı sebeplerle. Doğduğun yer değil doyduğun yer derler ya tamamen öyle sizinki. Allah gönlünüze göre versin öğretim görevlisi olsun eşin de umuyorum. Polis ve asker olmasını istememe sebebini de anlayabiliyorum çünkü. Artık yazın gidersin Konya’ya da hepsi nasip canım benim. ❤️
(734 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ❤️
Valla işte 2 , 3 yıl daha buradayız :/. İnşallah olur bakalım bir kez daha girecek sınava hep 2.3 puanla kaçırıyor deli oluyoruz ya ….
Öyle yazın yolcuyuz artık bende teşekkür ederim :)
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Bende gurbette yaşamak istiyorum herkesten uzak 
(734 puan) tarafından
:D valla herkesin derdi farklı işte
0 oy
(4,019 puan) tarafından
O Bayburt olduğundan öyledir :D orada bende aşırı sıkılıyordum bende gurbetteyim tek sıkıntı özlem
(734 puan) tarafından
Yok kız yine insanlar ılıman telefon falan veriyorlar bana işte bir şeye ihtiyacın olursa ara bize de gel diye de ben çekiniyorum
0 oy
tarafından
Bende İstanbul'u çok özledim ailemi arkadaşlarımı uufff

Burda kimse yok öyle eski dostlarıma uzagimm çok zor
(734 puan) tarafından
Evet bende aynı durumdayım :/
0 oy
(41 puan) tarafından
Zamanla insan alışıyor sanki bende bazen memlekettekileri gözüm arıyor orda bir sürü arkadaşım var ama yapacak bir şey yok bir şekilde geçiyor hayat
(734 puan) tarafından
Yalnız kalmak bana çok koyuyor sürekli kalabalıkta olukça sudan çıkmış balığa dönüyorum bir süre sonra
(41 puan) tarafından
Bana da öyle oluyor birkaç gün markete cikmasam çıktığımda bi tuhaf oluyorum
(734 puan) tarafından
Bizde çıkamıyoruz burada bazen oğlum ateşli hastalık geçirdi haftasonu neyseki 3 gün sürdü ama korktum
(9 puan) tarafından
Mutlu anne mutlu bebek Aynı şeyleri hissediyoruz sizinle. Konya ereğliye taşındık bir ay önce. Kızım çıt sesi duysa anne arkadaş geldi diye umutlanıyor çok zor bir durum.
(734 puan) tarafından
Öyle gerçekten :/.
0 oy
(3,315 puan) tarafından
3 4 aileyle arkadaş olduk. Bir tanıdığım da taşındı benim en zor zamanımda yetişti Hızır gibi. Şimdi yine bana komşu geliyor 1 haftaya kadar ❤️❤️❤️ yoksa ilk 6 ayım burada ruh gibiydi çöptü ayda 1 kez evden çıkardım onun dışında eve kapanmıştım çok zordu
(734 puan) tarafından
Şanlısına sen :)
0 oy
(358 puan) tarafından
Bende gurbetteyim hem çok zor hemde dediğin gibi sıkılıyorum 
(734 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
(358 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Senin eşin öğrenciydi ondan dolayı mı Bayburt'ta yaşıyordunuz ben sanki öğle hatırlıyorum gurbetlik zordur bencede eşim atamalar da şehir dışına gidecekti ben ailemden kopamadım sonra nasip oldu ve bulunduğumuz yerde kaldık inşallah sende ailenle aynı yerde yaşarsın hiç bir komşu arkadaş aile gibi olmuyor seni anlıyorum o yüzden
(734 puan) tarafından
Eşim öğrenciydi diplomasını aldı çok şükür artık öğrenci değil :) ama yüksek lisans yapacağı için bayburttayız şöyle Bayburt üniversitesi şehit yakını kontenjanı açıyor hem de uygun bir memleket öyle olunca hala burada kalıyoruz bir 2 3 senemiz daha var bakalım evet kalabalıktan bir anda sudan çıkmış balığa dönüyor insan :/ inşallah bizde ileride ailemle oluruz
(3,104 puan) tarafından
sende fedakarlık edip eşine destek olup gelmişsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(734 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim
0 oy
(600 puan) tarafından
merhaba herkez uzaktayken daha iyi gurbetten biri olarak
(734 puan) tarafından
Senin için hayat öyle güzelse güzel :)

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 159 göst.
8 Kasım 2023 Aile kategorisinde Hicrannn (1,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 491 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 497 göst.
13 Haziran 2023 Aile kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
28 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu

408,165 soru

12,259,311 cevap

37,327 kullanıcı

Kategoriler

...