Kızlar ben kaçarak evlenmiştim 20 gün falan konusmustuk esim 29 yaşında ben 19 ergenlik kafası işte nyse aradan 1 yıl geçti biz ayrı eve çıktık normalde karışmıyorum telefonuna Allah işte görmemi istedi galiba teli elimdeydi baktım erkek arkadaşından mesaj geldi mesajlara gireyim derken arsivlenenlere elim çarptı baktım yabancı bi numra adi yok mesajları okudum iş yerinden evli bi kadınla konuşmuş kadına demiş aradım açmadın oda duymadım yazmış benimki kadına canım yazmış kadında bana mi diyosun bana kimse canım demedi yazmış esim kadına kalp atmış kadında kocası nin evde oturduğunu falan yazmıştı nasil bi kaşarsa mesajların hepsini tam okuyamadım hızlı hızlı baktım sinirden falan elim titremeye kalbim hızlı atmaya başladı bide bu kadar güvendiğim insan yapınca zoruna gidiyor insanın elimden aldı telefonu hemen sildi o mesajları bide diyo ki sen nerden buldun o mesajları silecektim ben sordum dedim ne zaman konuştun senden önce dedi bnde dedim yalan söyleme bu telefonu bnle evlendikten 4 ay sonra aldın o da dedi senle ilk evlendigimiz zamanlar 1 ay kadar konuştum zaten şimdi yok iş yerinde falan bnde dedim bunla konuşacaktın bnle nie evlendin dediki ilk evlendigimiz zamanlar seni öpüyordum bana aynalardan nasil baktığını goruyodum falan bnde dedim çok normal değil mi yeni evlenmişiz o zamnlar cekiniyodum Şuan hiç çekinmiyorum ama hamileyken öğrendim bunu gidemem artık gitsem de nereye gidecem yinede esimj seviyorum ama eskisi gibi değilim hep telini takıp ediyorum dışarı çıktığında acaba gerçekten doğru yu mu söyledi diyorum
1,493,013 soru
24,394,958 cevap
349,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın