0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Kzlar köşe koltugumun döşemesini degistircemde gri düşünüyorum köşe koltugum büyük yastıklı fikir verirmsnz

image

image

image

image

11 Cevaplar

+1 oy
(6,857 puan) tarafından

image

Benim köşenin resmini atayimmi Cnm fikir olur.

Kesinlikte tay tüyü öneririm çok iyi leke tutmuyo. Diğer tarafta 2 büyük minderide var ama o şuan yatak odasında Hiranur düşmesin diye koydum :)
-Reklam-
0 oy
(13,702 puan) tarafından
Benimkinin kumaşı ilk fotodaki en sağ ve alttaki bordo leke tutmuyor ama şimdi keten kumaşlar çok hoşuma gidiyor koyu gri olanlar tabi kullanimi nasil bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım Perdenmi, duvar kağıdınmı, halınmı , evinin büyüklüğü mü ,bi şeyle uyumunu sağla. Hayırlı olsun şimdiden
0 oy
tarafından
ikinci resimde sağdan ikinci katalog açık gri var o bence 
0 oy
(385 puan) tarafından
Üstüne hangi renk yastık koysan hepsini kaldırabilen bir renk güzel olur gri ve capicino rengi
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Çok koyu yapma canım oturup kalktıkça toz oluyor çok kirli görünüyor
(4,212 puan) tarafından
Grinin de açığı olsun canım ama gri zor bi renk haberin olsun leke de belli oluyor toz da
(1,205 puan) tarafından
Ya nasıl desem odam küçük surekli o odamdayim evim 1+1 salonum.kucuk o yüzden sade ve şık gösteren bı renk istyorm
(4,212 puan) tarafından
Bende oturma odasında mavi kullandım ama böyle koyu bi mavi canım leke belli etmesin diye bu sefer de oturup kalkınca hiç üstümüzde olmayan toz taneleri kanepe de belli oluyor halıdan çok kanepe süpürüyorum salonda da gri bordo kullandım daha doğrusu antarist onlar daha kullanışlı. Eğer şık bişey istiyosan krem tonlarını değerlendir gri bence spor bi renk çünkü balım
(1,205 puan) tarafından
Bende krem dusundum başta ama.dedigm gbi odam küçük ve kömür sobası kullanyom
(4,212 puan) tarafından
Yaa çok zor olur o zaman krem canım satıcı adam ne öneriyor
0 oy
tarafından
Canım kadife çok leke tutuyor silinmesi zor oluyor dokuma kumaş da alma çok çabuk yıpranır. İlk fotodaki ortada üstten dördüncü ve beşinci güzel gibi duruyor
0 oy
tarafından
Ya koltuğu yada yastıkların desenli olsun canım bence ben olsam öyle yapardım
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Mobilya renklerine uyumlu olsun canım. 
0 oy
(348 puan) tarafından

isaretlediklerinizi beğendiniz sanirim..

Bende fikrimi soylesem gri yerine ustteki kartellada sağdan 7 antrist daha güzel..
 yada en üstteki kartelada soldan 3 ile 20 guzel
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Senin seçtiğin sağ alttaki gri tay tüyü koltuğa olsun hemen onun solundaki siyah beyazıda kırlentlere yap onlsr moda ve çok güzel uyar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 357 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 970 göst.
17 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 644 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu

409,858 soru

12,322,470 cevap

39,000 kullanıcı

Kategoriler

...