0 oy
687 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Yeni evlenecektim evimin yedek anahtarını kaynanam istedi vermedim sizce doğru mu yaptım siz olsaydiniz verir miydiniz 

29 Cevaplar

0 oy
(7,450 puan) tarafından
Sakın verme ne alaka gorumcem balkonda kaldi yedek anahtarinizi verin iste nolur nolmaz bak dedi umursamadim hic geregi yok 
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Ablamın kayınvalidesi de almıştı. Sonra biz bir bahaneyle onun elinden anahtarı aldık. Ablam kendiminkini kaybettim dedi. Meğer kadında yedeği de varmış :D

(20,143 puan) tarafından
Oha aaghdhshaake
0 oy
(5,917 puan) tarafından
Bnmki onlarda var ama bizde öyle eve gidip karıştırma falan yok tövbe estağfurullah aslaaaaaa günahlarını alamam herkes kendi evindedir
0 oy
tarafından
Bizim oturduğumuz ev kayinpederindi düğün hediyesi verdi bize evi dayayıp döşeyene kdr anahtar konusu hic geçmedi evi döşedik falan benim aklımda hala anahtar konusu yoktu kayinvalidem yedek anahtarla beraber verdi bana biz bi tek tatile giderken veriyorum anahtarı kayinvalideme bisey olur falan diye bide haftada 1 gelip evi havalandiriyor biz yokken o kadar bence vermemekle iyi etmişsin kayinveliden saçmalamış biraz 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Vermezdım canım ne munasebet 
0 oy
(11,589 puan) tarafından
Bizim yedek anahtar kaynanamlarda var ama asla gelmezler oturmaya bile gelmeye çekinirler. Biz kendimiz verdik iyi de vermişiz bigün salonda kilitli kaldık kızımla birlikte kolu kopmuştu asla ve asla açamadım kaç saat uğraştım eşim de işteydi yanında anahtarı yoktu annesigilden aldı anahtarı geldi valla yoksa uğraş dur çilingirle
0 oy
(348 puan) tarafından
Bende vermem vermedimde verememe isteyemez istemeden avcunun yalayabilir:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 737 göst.
0 oy
32 cevap 866 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 767 göst.
0 oy
7 cevap 402 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,077 puan) tarafından soruldu

411,254 soru