Sabah sağlık ocana gtdik eşim oğlum ben arabayla çünkü biraz uzak tetenoz aşısı oldum kanvercekdim bizimde doktor gelmemiş iki doktor vardı bayada kalabalık bir az bekledim kan vermek icn barkod rica edicem sagdece bir iki. Kişiden rica eddim kimse orali olmuyo bizde bekliyor diyolar yada bende barkod alcam diyo bende çocukla fazla beklemeym dedim olmadı neyse bekledim baya azaldı ama saat geldi kanlar gtcek dediler karşı tarafın doktoru kan bekleynler sıraya Girsin deynce orda sıra oldular hepi topu 4 kişi bende muayne sırası beklemeym diye bende oraya sıraya grmek istedm orda kadının bitanesi hemen müdahale oldu ordan oraya geçiyorsun uynaklimi yapıyorsun diye bende hayr doktor kan verecekler dedi için geçdim diyorum geckalmaym dye sonucda vakit darldi dedim altı üstu kan arasına grdim bnde dedm uzatdi da uzatdi yerinize geçin siz uyanklk yapıyorsunuz bende baya bekledim kendiside yeni gelmisdi babasıyla hiç bişey kimsennde önüne geçmedm baba kz uzatdi uzatdi bende snir oldum eşimde vardı eşimde sinirlendi azdaha adamla birbirlerine girekcekdi çok korkdum