0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda.  

15 Cevaplar

+3 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben de ara ara hissediiyorum sevmediğini 3 buçuk yıldır seviyorum dememiştir biraz odundur ama işte değer verdiğini söyli önemsediğini söyler herşey seviyorum demek değil ona göre.... 

Ama şu bir gerçek ki kendi mesleğim olsaydı atanmış olsaydım bir dakika bile düşünmeden çeker ğiderdim.

Zaten hep derim şu hayatta ayakların üzerinde duruyorsn bir erkeğin kahrını sevgisizliıini çekme.. git daha mutlu başarılı stressiz bir hayat yaşa
(685 puan) tarafından
Yazacağım yorum bizde 5 yıl oluyor ona göre sevmek sözle temasla değilmiş ben uyurken söylermiş öpermis ne anlamı var diyorum ama yok yani.
(1,121 puan) tarafından
Haa aynı biz. Ben artık ondan sevgi sözü beklemiyorum. O da öyle der senin en sevdiğin şeyi alıyorum kimseye muhtaç etmiyorum sana saygı duyuyorum daha nezolsM
(685 puan) tarafından
Hâlbuki muhtaç etmemek yerine bi cift güzel söz söyleseler dünyanın en mutlusu oluruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısa we net ewet bosardim
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Tabiki sevmedigin bir insala ömür geçmez 
0 oy
tarafından
Yani oyle hissetirirse sorarim oylese beni istemeyen birinin yaninda durmam
0 oy
(248 puan) tarafından

Ben düşünüyorsam bosanmazdim ama sevilmiyorsam evet

0 oy
tarafından

Bir söz vardı. 

Sevilmedigim yerde ısrarla durmanın pişmanlığını, sevildigim yerde bulduğum huzura geç kalınca anladım. Sevilmediginiz yerde durmayın.
0 oy
tarafından
Boşanırdım sevginin olmadığı yerde bı sure sonra saygı da kalmaz çocuğun öyle bir ortamda büyüsün istemem
0 oy
tarafından
sevilmeden ve sevmeden zaten evlenmezdim :)
0 oy
(135,758 puan) tarafından
sevilmemek +istenmemekdir = ayrilmak.
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Biz kadinlar biraz fazla pimpirikliyiz ilgisiz kalinca biraz hemen sevilmedigimizi düşünürüz 

Agzindan duymadan kesin ve net emin olmadan asla
tarafından
Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(66 puan) tarafından
Evet, sevilmediğim yerde durup kendimi değersiz hissetmeye katlanamam. Boşanirdim.
0 oy
(8,342 puan) tarafından

Sittir ederim banane :)

0 oy
tarafından
Maddi gücüm varsa bosanirim elimden geleni yaotigim halde sevilmiyorsam ne diye evli kalayım 
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Ama.dusunseniz diyosun yani bilemedim 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,103 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
0 oy
32 cevap 909 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hmzm (1 puan) tarafından soruldu

411,789 soru