0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
Kızlar birisinin size eşinizle aranızın bozulması için büyü yaptırdığını hissetseniz o kişiyi hayatınızdan çıkarmak için dışında neler yapardınız? Elhamdülillah inançlı bir insanım. Evvela kadere imanım sonsuz Allahın izin vermediği hicbir iş hayatımıza etki etmez ama birde işin imtihan boyutu var. Eğer büyü tarzı bir işlem varsa bundan nasil kurtulabilirim. Esimden zaten ayrıldım onunla birleşmek için değil ama bu işleri bilirsiniz insanların canı acıyınca her türlü kötülüğü yapabiliyorlar.  Büyü yapmak haşa ödüm kopar öyle şeylerden ama eğer üzerimde böyle bir etki varsa nasıl çözebilirim? 

5 Cevaplar

0 oy
(8,621 puan) tarafından
babam der ki sadece dua et Allah seni hep korur der
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak canım yok değil var . Fakat unutma ki Allah izin vermedikçe yaprak kıpırdamadaz kalk iki rekat Teheccüd namazı kıl 40 gün kıl bol bol dua et senin inancının ve iman gücünün önünde bütün sulalen büyü yapsa duramaz ve asla duusnme büyü mü var geçti mi kaldimi geçer merak etme yeterki Allah'a sigin evinin enerjisini değiştir sirkeyle sil güzel kokular kullan evinde bakara suresi aç hergun 
(234 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim allah nasip ederse bu tavsiyelerini kesinlikle uygulayacağım canım yorumun içimi ferahlattin
tarafından
Bekarken başıma geldi kismaetimin kapanması için yapılmış çok sıkıntılı bir süreç geçirdim bak bana asla hocaya ona buna değil 40 gün Teheccüd namazı kılip bol bol zikir dua çekeceksin dedi ve Alalhima bin şükür geçti bitti gitti sende iman gücüne güven hicbirseyi kafaya takma yerin ve göğün sahibi Allah hiçbir birşey ondan üstün degil
(234 puan) tarafından
Çok haksızlığa uğradım eşim hiç arkasına bakmadı bir kere bile aramadı zaten evlilik içinde de çok huysuz bir insandı yani evliliğimiz yürümeyecekti bu çok belliydi ama hiç çaba da göstermedi. Bitmek tükenmek bilmeyen bir öfkesi var bana karşı özür de diledim barismakta istedim ama hiç geri dönüşü olmadı elhamdülillah bazen bakıyorum diyorum rabbim kurtardı ama ben hayatıma bakmak istiyorum bir enerji var üzerimde huzursum bide böyle hissetmem için çok şey gördüm o yüzden işlerimin aksaması için hayatımın düzenini bozmak için birşey varsa ben onu allahın izniyle bozayım ve inşallah dediğin ibadete başlayacağım çok teşekkür ederim
tarafından
Canım zaten bak kötü bir evlilikmis sen düşünme büyü flan diye Alalh seni yol yakınken kurtarmış hakkında hayırlısı buymuş sevin dhaa çok
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kim olursa olsun bütün ilişkimi keserim direk yazısını okumadım korkarsam falan diye ama aileden biri bile olsa dışlatırım birinci derece aileme o kişiyi bol bol dua riskli işler  çünkü 
(234 puan) tarafından
Canım kötü birsey yazmadım benim de böyle şeylerden aklım çıkar kendi gölgemden tırsarım ama işte yuvam yıkılınca ister istemez düşünüyorum acaba birşey mi yaptılar da eşim bir kere bile arayıp sormadı hani ne bileyim hiç toparlamaya çalışmadı Ama Rabbim büyük sığınagim Rabbim elbet beni de feraha çıkartacak
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama hissiyatla bir insanı suçlayabilmek (kendi içinde dahi olsa) ne kadar doğru bilemedim. Belki bu kişinin böyle şeylerle yakından uzaktan alakası bile yoktur. 

Diğer konuya gelince bence bunun dua ve imandan başka çözümü yoktur.
(234 puan) tarafından
Evet söylediğin çok doğru ama bazı şeyler yaşadım ve gördüm potansiyeli olan insanlar tabiki gozumle birşey gormedim ama icim çok huzursuz o yüzden paylaşmak istedim
0 oy
tarafından
Nas Felak ihlâs üçlüsünü okurum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
18 Ağustos 2022 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.