0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
25 haftaligim esim isinden dolayi bebegim olacaginda annem gelecek ama 2 yasinda kardesim var esim Ben hastaneye gelirim dogum olur sonra geri eve donerim diyor annen kalsin basinda diyor bende annemin 2 yasinda cocugu var benimle mi ilgilenecek kendi cocuguyla mi diyorum o zman cocuga bakacak biri gelsin diyor bende olmaz diyorum benim cocugum sen olmak zorundasin diyorum kimse gelmesin istemiyorum vs diyor sirf kucuk kardesime bakacak biri gelsin dedi bende gelemez dedim ailemin kecileri faln var. Haziran da benim dogumum o siralar cok yogunlar o yuzden 

3 Cevaplar

0 oy
(1,192 puan) tarafından
Eve dönüp nolacak o günde izin alsın. Böyle günler ömür boyu unutulmuyor. O kendisi de bebeğinin ilk anlarına şahit olmak istemesi lakzm 
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Canım eşin eger  ilk  çocuksa belki  anlamaz sezaryen  olursan  şimdi  daha deneyimli  biri  lazım  olabilir  ama  anneninde  çocuğu varmış  kaynanan filan  yok mu o gelsin 
(14 puan) tarafından
Esimin ailesi beni istemedikleri icin konusmuyoruz onlarla
(2,080 puan) tarafından
O zaman  eşinle idare  edeceksin  canım  merak  etme hemşireler filan  yardım  eder  kardeşine eşin bir günlüğüne  bakamaz mı evde
(14 puan) tarafından
Bakamaz ya ilk gebeligim bi bilgisi yok onunda anlamaz yani bizde ztn guvenipte koyamayiz cocugu eve
0 oy
(161 puan) tarafından
Ohh bu erkeklere hava ne kadar hoş yaa dogum gercekleşsin o sizleri görsün kücük kardeşinide alıp eve gitsin annen hastanede yanında kalsn yada annen kardeşin eve gitsin sen eşin hastanede kalın zaten bişy oldumu hemşireler yardımcı oluyor korkmayın yanı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 534 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonul_6. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 479 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gonul_6. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.
0 oy
25 cevap 987 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Feride98 (54 puan) tarafından soruldu