Kızlar biz 2 buçuk yıl önce evlendik 9 bilezik 8 çeyreğim vardı. Evlendik balayına gittik 2 bilezik yedik. 1 bilezik bozdurup evin marketi ıvır zıvırını aldık. 6 bileziği iş kurmak için aldı. Eskinpayronuyla ortak oldu. Ama sağ olsun 2 ayda battık. Ha şimdiki aklım olsa direkt araba alırdım eşim de eski işinde asgari ücret ile devam ederdi ama nasip... Benim sadece 8 çeyreğim vardı biri eşimden o zamanlar borç istemiş. Ben de eşime kızmıştı bi bu kaldı onu da mı vereceksin adamı ara paramız yok de dedim. Adamı arattırdım. Eşim abi bende de para yok vs dedi. Adam da eşinin 8 çeyreği var ya 3 tanesi ver dedi. Ben bunu duyunca kan başıma fırladı. Yabancı adam benim çeyrek sayıma kadar nasıl bilir? Eşim sabah 5de gidiyor bazen gece 3 4de geldiği oluyordu. Yeni evliyiz evde tekim. Millet 5 lira için bile kendini vuruyor. Neyse eşimle biraz tartıştık ettik sonra anladı hatasını. 80 günlük bebeğim var ona da çeyrek vs taktılar. Ben bu paraya dokunmasını istemiyorum. Eşimi arkadaşı aradı ben de duyuyorum falan borç istedi eşim ben de yok dedi adam eşime diyor ki coin de paran vardı ya oradan çek. Eşim de ben battım tüm parayı çektim dedi bu sefer senin kızın çeyreğinden 4 tane versen söz sana diğer ay yapıcam dedi. Eşim de çeyrekleri yedik dedi. Adamda 16 çeyrek nasıl biter 2 ayda dedi. Yine aynısını yapmış. Millete gidip evimdeki paranın altının miktarını söylüyor. Her şeyi söylüyor