0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Nisanlaninca eşiniz size elbise filan aldırdı mi?en iyisi mi olsun dediniz mi yoksa parasını dusurej mi hareket ettiniz neler aldı size

24 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Evlenince bı zahmet edip hastaneye götürsünler de hastalanınca Nişan çarşısı eksik kalsaymis diyorsun bazen 
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Ben hicbirsey istemedim zaten ikimiz çıktık ne lazımsa kendimize onu aldik pek öyle şeyleri önemseyen biri değilim bohça ceyiz tarzi yani
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Bizde Nisan çarşısı yapılır. Eşim kayinvalidem annem ben çıktık. Hepsini Eşim ve annesi aldılar. Nisan kıyafetim ayakkabım,  takilarim, makyaj malzemeleri ( Victoria secret tan aldım hepsini) iç çamaşırı takımları. Gelinin annesine bi kıyafet ve kiz kardeşine bi kıyafet. Bizde bu şekilde oluyor eşimin ailesinde de var bu adet. Böyle bi adetimiz yok deselerdi tabi ki zorlamazdık asla gider kendimiz alırdık ama kayinvalidem yapmak istedi tüm gelinlerime yaptım dedi. O şekilde oldu. Her şeyin en kalitelisini aldik iki tarafında durumu iyiydi para hesabı hiç geçmedi aramizda
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Eşim çalışıyordu. Bana kendi kredi kartından ne istiyorsan al dedi..bn istediklerimi aldım en kalitelisini sonra ödedik. Ama bnde çalıştığım için beraber ödedik o yüzden düğün sırasında içimizde kalmasın diye herşeyin en iyisini yaptık

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 451 göst.
0 oy
26 cevap 831 göst.
0 oy
12 cevap 481 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

411,685 soru