Eveet alemlerin en klasik sorusu bir de benden gelsin. Az kaldı bebe aniden gelse ismi yok. Oğlumda bastan belliydi de kiz isminde zorlandık. Tam bir isim beğeniyorum bu olmalı kesin diyorum, sonra birden soğuyorum. Herkese fikir soruyorum söyleyince beğenmiyorum vs. Mesela kac ay önce ablam Mina demişti, ben de "olmaz o tam dalga gecmelik" dedim, ama simdi de acayip içim ısındı. Mesela biara Lina ya takmıştım ama yabancı ismi gibi dedi bazıları.
Cok eski ağır isim istemiyorum ama öyle pelinsuu gibi fazla modern isimler de istemiyorum.
İçinde ç ş ü ğ gibi Türkçe karakterler cok olsun da istemem çağla buğlem vs gibi
En önemlisi okulda dalga geçilir mi korkusu da var.
Mesela Sare ismini begendim oğlum direkt fare dedi, onun aklına gelen başka çocukların da aklına gelir diye eledim :D bozulmasın kızcağızımın psikolojisi.
Asel demesin lütfen kimse. Esila da olmaz :) 2. İsim olarak nur dan da gına geldi..
Hem anlamı olsun hem güzel olsun, lina soylenisi zor derken aklım Mina ya yattı. Ama hani ilerde çocuklar küfüre benzetip dalga geçer mi diye de düşündüm:/ kızının ismini Mina koyanlar var mi? Miray da düşündüm oğlumun ismine uygun diye. Miraç Efe - Miray Ece mesela
Daha ismiyle emzik zinciri, nevresim falan yaptırmak istiyorum da ismi belli olsa
2 isim de olur tek isim de