0 oy
260 göst.
Aile kategorisinde (254 puan) tarafından
Evlenirken kaynanam gıl nısan  bohca yapmadı Nisan için bir elbise aldılar o evlenirken mobılyama bıle ailelerle gittik baktın yemek odası falan yoktu avize bile, fonlarım sus esyam herseyı kendimiz esımle bırlıkte aldık sadece oturma odamı mısafır odamı aldı Kayın babam koltuk takımı sadece halılar birde, mutfak yatak odası kendim aldım. Cok ıcımde kaldı hıc bırsey ısdedıgım gıbı olmadı 4 yıllık evliyim kaynanam gılın gozun de degerım bile yok. Esım desen telefon elinde cıftt hat cift telefon anasına duskun uygunsuz videolara bakan bır insan. Cocugum dogdu ne Bı hediye olarak ne Kayın babam ne esım hıc bırsey takmadı bile  

9 Cevaplar

0 oy
(3,166 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Allah yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
sen niye böyle bi adamla evlendin ki?
0 oy
tarafından
Bence eşya yada takılan verilen hediyeleri değil de eşini daha çok dert etmelisin
0 oy
(724 puan) tarafından
Boşver cnm mali kimseden bişey bekleme sen kendine yetersin Ama eşinin davranışı gerçekten kötü Allah hidayet versin onada
0 oy
(7,757 puan) tarafından
Eşya önemli değil önemli olan huzur diyeceğim de sen de o da yokmuş canım Allah yardımcın olsun. 
0 oy
tarafından
Ay kusura bakma eşini anlattığın kısma güldüm ne kadar bıkmışsan artık sıradan bişey gibi anlatmışsın o katlanılmıcak durumu. Ne diyim canım kimisi evlilikten eşten yana şanssız oluyor sen tam şanssızmışsın ne eşin ne ailesi doğru düzgün değil ama emin ol herkes az buçuk bunlara benzer şeyler yaşıyor 
0 oy
(887 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet ferahlık versin sana 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Bence ne eşyayı nede eşini dert et. Bazen insan öyle bişey yaşıyo ki sonra dönüp diyon ben bunlarımı dert ediniyordum.kendini mutlu etmeye çalış 
(254 puan) tarafından
En guzel yorum tesekurler :)
0 oy
tarafından
Bak ben sana şöyle soyliyim evlendiğimde uni son sınıfa yeni geçmiştim ne babamdan ne eşimin tarafından kimseden bir şey beklemedik kabul etmedik okuduğum halde kendi biriktirdiğim bir kaç kuruşla alabildiğim aldım eşim eksikleri aldı biz evimizi beraber kurduk kimseden bir şey beklenmemwli arkadaş onlar evlenmiyor siz evleniyorsun siz ha bana acelen neydi de okurken evlendin deme bunu da söyleyebilirsin ailem böyle istedi yani ben degil
(254 puan) tarafından
Bende calışark kazandım aldım

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 522 göst.
+1 oy
23 cevap 397 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde Gizemkorkmaz5 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (138 puan) tarafından soruldu
0 oy