0 oy
263 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba canlar benim 8 yasinda kizim var kinusdugu pek anlasilmiyor sanki agzinin icinde mizildiyor harfleri duzgun soylemiyor aslinda konusa biliyor birden oyle seyler soyluyorki kendimde saariyorum birdende agzunin icinde mizildiyor sanki utaniyor cekiniyor konuşmaga ne yapa bilirim acaba konusmasi icin

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Önce 21 gune sonra 60 güne sonra 90 güne niyet edip konuşma bozukluğu için okuyabilirsin canm

image

-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltimin kizida öyle naif bi kiz sessiz sakin
0 oy
(6,003 puan) tarafından
Bol bol hikaye okutun  yigenimde vardi çekingenlik birde R Harfini diyemezdi ondan sıkılır di rehabilitasyona verdiler dik eğitimi icin suan diksiyon ve konusma okulda 1 ci  3 e gidiyo 8 yasinda oda sizde bol bol hikaye egitmeni hikaye demişti ve cocuga demeyin guzel konus nediyon anlamadim cümleler kurmayin dediler birdaha soylermisin  duymadim diyin  bana sesli hikaye okurmusun diyin dedi ve 4 ay egitimle duzeldi cok şükür
0 oy
tarafından

Buda 

imagedoger sayfa

(38 puan) tarafından
Tesekkur ederim canm
0 oy
tarafından
Benim ilkokulda kizimin sifinda wardi oyle bir kiz. Ogretmen cok uzerine dustu. Ailesine tiyatro&drama kursuna yazdirin dedi cocugu, zorladi zorladi yazdirtti en son. Sesini kullanmayi ses cikarmayi kendini ifade etmeyi ogrenir drama da dedi gercekten de cocuk gozle gorulur sekilde gelismisti zamanla. Cok cok faydasi olmustu.

Belki bir fikir olur sana da.
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Hepmi öyleydi canım Dr görürmedinmi hiç kocaman çocuk
0 oy
(603 puan) tarafından
Eğer tıbbi bir sorunu yoksa içine kapanıktır. Evde sürekli şarkı söylesin, bol bol hikaye okusun, yabancı video izletmeyin. Geçen bir çocukta gördüm 3 yaşımda konuşamıyor sürekli yabancı video izlemekten tek bildiği videodaki sesler. Annesinin ağzına çarpasım geldi. Kurslara verin. En önemlisi sürekli sohbet edin. Size günlük okulu anlatsın ama siz de ona günlük anlatın. Pazara gittim bunları bunları yaşadım. Adam eksik tartmış felan detaya inin.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 980 göst.
31 Ocak 2022 Aile kategorisinde Bir anne (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,277 göst.
1 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

407,221 soru

12,223,182 cevap

36,820 kullanıcı

...