0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

24 günlük bebeğim çok gazli doktor sab simplex damla başladı rezene içiyorum bol kimyon kullaniyorum ama bebeğim yine de Cok gazlı onerebileceginiz bir masaj var mı etkili denedim bu masaji yap dediğiniz masajları link atın veya anlatin kızlar ilk bebeğim üzülüyorum oğluşuma :ermm:

3 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Saat yönüne karnına yag sürüp masaj yap dizlerini 4 5 kez karnina cek birak sonra 5 sn beklet karninin üstünde 
tarafından
Göbek deliği çevresine mi canım
(7,654 puan) tarafından
Aynen canim bagirsak masaji iste
-Reklam-
0 oy
(14,669 puan) tarafından
Saat yönünde yapardım bende hep etkili olmuştur 
tarafından
Göbek deliği çevresine mi
0 oy
tarafından
Canım benimde 12 günlük aynı şeyi yaşıyorum damla falan kullanmıyorum beline Saat yönünde masaj yapıyorum biraz sonra elimle beline vuruyorum bacağıma uzatıyorum beline saatyonunde gene masaj yapıyorum sonra elimi yukarı aşağıya getirip götürüyor uzandiriyim bacaklarını bisiklet şeklinde yavaş yavaş ceviriiyom sonra bacaklarını 5 saniye karnına doğru bastirip çıkartıyon gene karnına masaj yapiyom bide sıcak havlu koyuyom karnına  aynı şekil hergun yapiyom valla rahat yatiyo evet fazla aglamiyo ama yaptığımda en azından biraz rahatliyo rahat yatar ağlamaz sadece yatıp kalktığında ağlar biraz kendini sıkar ama bunlari yaptığımda yapiyo ama baya ugrasiyom valla 
tarafından
Allah razı olsun kız usenmeden yazmışsın çok sağol karnına değil beline mi yapiyon masajı ss aldım uygulicam
tarafından
Evet canım beline sırtıma doğru gotuuruyom yapiyom sonra bacağıma uzatıp yapiyom yok kız ne usenmesi anlıyorum seni canım valla o yüzden yazdım valla her emzdirdikten sonra yap canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 522 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 622 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Caresizkadin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,054 puan) tarafından soruldu

404,649 soru

12,121,881 cevap

36,476 kullanıcı

...