Eşimin benden habersiz masaj salonuna gitmesi normal mi?

0 oy
619 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Salı günü eşimin masaj yaptırdığını öğrendim bayana ,çok kötü şeyler yaşadım aldatılmış gibi hissettim kendimi çünkü bana erkek erkeğe hamama gideceğini söylemişti normal mi ben mi abartıyorum 

15 Cevaplar

+9 oy
önce (6,034 puan) tarafından

Sen de masaja git, erkek yapsın. Eşinin tepkisine göre abartıp abartmadığını hemen anlarsın. 

önce (4 puan) tarafından

Altı üstü bir masajmış ,baya tartıştık sinir krizi geçirdim hiç hoş olmayan şeyler yaşandı 

önce (6,034 puan) tarafından

Altı üstü bir masaj madem sen de git. O zaman görürüz. 

önce (4 puan) tarafından

Zaten bende gideceğim, madem normalmiş nasıl normalleştik toplum olarak bilmiyorum 

önce (2,479 puan) tarafından

aynen sende gt. sen yaptirabiliosan bende yaotirim de . masöz kadin olsa bile ben olsam erkek yapti derim.  kendi kendini yesin dursun bundan sonra 15 gunde bi gidicem de. alt tarafi masaj sonucta

önce (4 puan) tarafından

Ben dinim gereği harama el sürdürmem ama dediğiniz gibi bayana bile erkek diyeceğim bakalım abartacak mı

-Reklam-
+1 oy
önce (799 puan) tarafından

Evli bir erkegin vucudunu başka kadına elletmesi bence(doktor hemşire dışında) bosanma sebebidir bu kadar net 

Benim gözümde ha sevismis ha okşamis ha masaj ucude aynı halt 

önce (4 puan) tarafından

Benim içimde öyle hazmedelir değil üstelik biz boşanıp yeniden evlendik,çocuk vardı arada ailem sıkıntı çıkarıyordu 

+1 oy
önce (18 puan) tarafından

Normal değil canım 

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Tabiki normal değil benim eşim birde yalan söyleyip birde bayana masaj Allah korusun esinize sorun bende gideceğim diye tepkisi ne saçmalık 

önce (4 puan) tarafından

O benim evden çıkmamı hazmedemiyor masaja desem düşünemiyorum güya sözde erkek ya ,benim gözümde aldatmak için yatmak gerekmiyor işin içine aileler dahil oldu ama bu özürle geçecek bir durum değil 

0 oy
önce (14,488 puan) tarafından

medikal masaj olmadıktan sonra, özellikle gizliyorsa ağzına... ederim yani

önce (4 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

önce (14,488 puan) tarafından

masaj sürmez o kadar em uzun masaj 1 saat. sauna, hamam vs olunca normal o kadar süre. düzgün bir yerde yapılırsa ve dediğim gibi medikal masajsa ben laf etmem ama her ne olursa olsun gizli saklı yapılmasından hoşlanmam.

ben de arada yaptırıyorum medikal masaj, omuz srıt ağrılarıma iyi geliyor. reçeteyle de gitmiyorum hani. 

normal masaja gidecem dese eşim istemem😂 

önce (4 puan) tarafından

Konu kıskançlıktan ziyade 40 yalan üstüne kendim öğrenmem o zaman inkar edemedi 

önce (9,170 puan) tarafından

Erkeğe gitmek varken niye bayana yani. Medikal masaj erkekler erkeğe gitsin bi zahmet

Bende gittim 50 dk sürdü 5 den 12 ye kadar napmış orda

önce (4 puan) tarafından

Bende onu anlamıyorum tiksiniyorum kendimden nefreti eder oldum bunu hiçbir kadın haketmiyor

0 oy
önce (4,739 puan) tarafından

Normal değil tabii ki

önce (4 puan) tarafından

Bu konuları konuşmaktan utanıyorum kendimi sorguladım günlerce neyim eksik diye 

0 oy
önce (31,406 puan) tarafından

Valla başına buyruk davranan eşi adam yerine koyup kaale almam bundan sonra bana hiç bir şey söylemeye hakkı olmaz. Kısasa kisas yaparım valla masaj yaptırmasamda erkek hocadan yüzme dersi alırım Spor salonuna giderim kısacası onu da sözünü de bi yerime takmam 

önce (4 puan) tarafından

Evde onu görmezden geliyoruz yokmuş gibi ben kolay kolay kin tutmam ama bu yenilir yutulur bişey değil benim için 

0 oy
önce (516 puan) tarafından

Asla normal değil 

önce (4 puan) tarafından

Benim içinde öyle 

0 oy
önce (1,921 puan) tarafından

Ben masaj ve kadından ziyade yalan söylemesine daha çok sinir olurdum sanırım 🤣 çünkü yalana karşı fena sinirlenip tüm gemileri yakacağımi iyi bilir 

Ayrıca erkek masorler de var ona gitseymis 

önce (4 puan) tarafından
+1

Farklı bir macera yaşamak istedi sanırım ama ben burnundan getirerek farklı bir macera yaşattım 

0 oy
önce (4,365 puan) tarafından

Masaj çok güzel ve rahatlatıcı birşeydir bir kez yaptıran birdaha vazgeçemez 2 3 haftada bir mutlaka yaptırırım eşim haftada bir yaptırır erkek masöze ama ben söylemesem bile kendisi rahatsız olur kadın masözden siz emin misiniz bir kadının masaj yaptıgından

önce (4 puan) tarafından

Evet eminim zaten inkar etmiyor ki 

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Hiçte normal değil !!!!!!!

önce (4 puan) tarafından

Kaç gündür neler yasıyorum bir bilseniz burnundan getirdim ama kendimde iyi değilim güvenim sarsıldı kaımadı

0 oy
önce (1,865 puan) tarafından

Anladigim kadariyla gercekten sadece masaj yaptirmis afedersin mutlu sonlu diyolar ya onlardan degil sanirim yani benim icin bu da aldatmadir ama senin icin sanirim degil o yuzden tepki gostermenden korkup sotlememistir muhtemelen 

önce (4 puan) tarafından

Benim için aldatma sayılmasa gecenin bir yarısı sinir krizi geçirip ambulansla hastaneye kaldırılmam hanımefendi acıları yarıştırmayalım ben Müslüman bir insanım dini değerleri bilen o yüzden 4 gündür o adamdan tiksiniyorum 

Siz beni cok yanlis anladiniz ne acilari ne inanclari yaristirmadim yazdiklarinizdan anladigim kadariyla masaj yaptirmasinda degil sizden saklamasinda sorun oldugunu hissettim o yuzden oyle soyledim soylemezseniz duruma nasil tepki verdiginizi sizin icin ne kadar onemli oldugunu bilmeden nasil yorum yapabilirim anlattiginiz kadariyla yorum yaptim 

önce (4 puan) tarafından

Kusura bakmayın acıdan ne dediğini bilmeyen benim hakkınızı helal edin 

Estagfurullah helal olsun kirdiysan sizde hakkinizi helal edin 

önce (4 puan) tarafından

Helal olsun

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Hiç normal bişey değil ben olsam heralde gözünü oyar çıkartırım üstünede tuzlu badem koyardım 

önce (4 puan) tarafından

O an neler yaptığımı burda söylemek istemiyorum bir daha masaja ihtiyacı varsa gitsin yaşadıklarım ve yaşattıklarımdan sonra 

önce (48 puan) tarafından
+1

Anlıyorum seni Allah yardımcın olsun rabbim hidayete erdirsin inşallah 

0 oy
önce (913 puan) tarafından

İşin içinde bir gavurluk yoksa alt tarafı bir masajsa niye erkek erkeğe hamama gidiyorum diyor? Mahkemeye gitsen boşanma sebebi sayar hakşm

önce (4 puan) tarafından

Benim canımı en çok yakan yalan söylemesi bana

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Tabii ki normal değil aynı şeyi sen de yap yapmazsın biliyorum Rahatsız hissedersin Çünkü biz onlar gibi değiliz ama şöyle yap mesela gitmiş gibi yap ya da işte kadına yaptır erkek yapmış gibi söyle ona nasıl oluyormuş

önce (4 puan) tarafından

Eminim ortalığı ayağa kaldırır namussuz olurum kendisiyle yarışıyor olurum çünkü cahil kesim zihniyeti o erkekkk ben kadın namus tek bizlere özgü ya

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin benden habersiz masaj salonuna gitmesi aldatma sayılır mı?
İlişkilerde dürüstlük ve sınırlar kişisel değer yargılarına göre değişse de, eşin başka bir aktivite yapacağını söyleyip gizlice masaj salonuna gitmesi güven kırıcı bir davranış olarak kabul edilir. Bu durum genellikle sadakat sınırlarının ihlali veya şeffaflık eksikliği olarak değerlendirilir. İlişkideki güvenin zedelenmemesi için eşlerin birbirlerine karşı açık ve dürüst olmaları temel bir gerekliliktir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimin bana yalan söyleyip masaj salonuna gitmesiyle nasıl başa çıkarım?
Yaşadığınız bu durumu sağlıklı bir şekilde çözmek için ilk adım sakin kalarak eşinizle açık bir iletişim kurmaktır. Hissettiğiniz kırgınlığı ve bu durumun size neden aldatılmış gibi hissettirdiğini 'ben' diliyle ifade edin. İlişkideki güveni yeniden tesis etmek için masaj salonuna gitme amacını ve neden yalan söyleme gereği duyduğunu anlamaya çalışmak, sorunun kökenine inmenize yardımcı olabilir.
İlişkide güven kaybı yaşatan gizli davranışlar nasıl telafi edilebilir?
Güven kaybı yaşatan davranışların telafisi, tarafların hatalarını kabul etmesi ve şeffaflık konusunda mutabık kalmasıyla başlar. Eşiniz, yaşadığınız hayal kırıklığını anlamalı ve gelecekte benzer bir gizli davranışta bulunmayacağına dair güven vermelidir. Eğer bireysel iletişimle süreç iyileşmiyorsa, bir aile danışmanından destek almak, ilişkideki temel sorunları çözümlemek adına oldukça etkili bir yöntemdir.
Evlilikte eşlerin birbirine karşı dürüstlük sınırları nelerdir?
Evlilikte dürüstlük sınırları, çiftlerin ortaklaşa belirlediği şeffaflık ve mahremiyet dengesine dayanır. Bir eşin diğerine nereye gittiğini söylerken gerçek dışı bilgi vermesi, evlilikteki dürüstlük ilkesini sarsar. Sağlıklı bir ilişkide partnerlerin birbirlerini endişelendirecek veya şüpheye düşürecek gizli aktivitelerden kaçınmaları, birbirlerine olan saygının ve bağlılığın en önemli göstergesidir.
Partnerimin yalan söylediğini öğrendiğimde neler hissetmem normaldir?
Partnerinizin size yalan söylediğini öğrenmek; hayal kırıklığı, öfke, değersizlik hissi ve ihanete uğramışlık duygusunu tetikleyebilir. Bu duygular oldukça doğaldır çünkü yalan, ilişkideki temel güven bağını sarsar. Hissettiklerinizi bastırmak yerine, bu durumun ilişkinizde hangi ihtiyaçlarınızı karşılamadığını analiz etmek, yaşadığınız duygusal karmaşayı anlamlandırmanıza yardımcı olabilir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 5 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Eskiuyeee (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 3,469 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,592 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 2,659 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Caresizkadin (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,068 soru

24,664,448 cevap

366,904 kullanıcı

...