0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (1,830 puan) tarafından

9 aylık bebeğim üstünü örttüğüm an çığlık çığlığa uyanıyor. Ne yapacağım. Odamızın ısısı 21-23 derece arasında gidip geliyor. Şuan üstü açık dalmasini bekliyorum ama yine uyanacak eminim. Nasıl alışacak üstünü örtmeye :'(

12 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Tulum aldim bu yüzden asla örtmüyor açıyor uyurken de
(1,830 puan) tarafından
Marka önerir misin daha önce hiç almadım. Teyzem verdi bir tane ama o da kaç tog bilmiyorum tüm etiketlerini kesmişler anlamıyorum pek fazla
tarafından
Aaa bu benm derin :) sanki derinde sensör var çığlık atarak anında uyanıyo bahar doğduğundan beri üstünü örttürmez örttüğüm gbi anlıyo :) hahahah e bebekten 2 tulum aldm ona onları giydiriyom kafam rahat uyuyorm valla üstünü açtımu derdi yok :)
(7,620 puan) tarafından
Ana yüreği yine örtüyorum azicik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oda ısısına uygun tığ değeri öğrenip uyku tulumu alabilirsin canım
(7,620 puan) tarafından
Tog degeri 1.6 ve 2.5 uygundur
(1,830 puan) tarafından
Onerdiginiz bir marka var mı acaba
(566 puan) tarafından
E bebek ve ya Lcden al e bebekten aldim hepsi 1.5 tog du Lc de bulamamıstım
0 oy
(342 puan) tarafından
Uyku tulumu aldigimdan beri hic örtme sıkıntımız yok, yoksa her saatte bir gidip üstünü örterdim her defasinda da aglardi 
(1,830 puan) tarafından
Uyku tulumu var bir tane ama yine de güvenemiyorum hasta olur diye tog olayından da anlamıyorum nasıl bir şey alabilirim önerir misiniz acaba
(342 puan) tarafından
Kusura bakmayin gec gördüm
3.5 tog cok kalin yorgan gibi diyebilirim ben genelde onu alirim cünkü en önemlisi kışın.2.5 tog sanirim ondan daha ince ilkbahar ve sonbahar icin ve gercekten cok memnunum onu aldigimdan beri dedigim gibi hic örtme sikintisi cekmiyorum o sicak tutuyor yorgan gibi.
0 oy
(5,140 puan) tarafından
Lc den 2.0 tog olan uyku tulumu al. İçine uzun kollu zibin ayağına da lastiği geçsek bi çorap giydir. Ben çözümü öyle buldum.
0 oy
(129 puan) tarafından
Tulum al canım benim kizimda öyleydi tulum aldım alıştı artık üstünü örttürüyo
0 oy
(191 puan) tarafından
Kiz uyusa da benimki twk derdim o olsa:):)
0 oy
tarafından
Uyku tulumuyla yatırıyorum uzun zamandır üstünü örtmek istemez açar uyanr rahatsız olur 
0 oy
tarafından
Bwnimkide oyle. Uyku tulumu aldim iyi oldu. Sizin oda sicakligina 1.5 tog uygun cnm
0 oy
tarafından
Bnm bebeğim 10 aylık o da öyle cnm Bnde bilmiyorum ne yaparım
0 oy
tarafından

Kızım 14 aylık doğduğundan berş üstünü örttürmez sanki kızda sensör var örtrüğüm gbi anlıyo :) bnde tulum aldm kuzu uyku tulumu kullanıyorm kafam rahat kızım rahat uyuyom valla :)

0 oy
(138,118 puan) tarafından
aahh kuzeyde oyle bide yataga enine yatiyo
0 oy
tarafından
Benimkide öyle uyku tulumu tek çare 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (120 puan) tarafından soruldu