Dün 3.5 aylik oglum sünnet oldu. Eşimin ailesi, benim ailem bide 2 arkadasi geldi. Yemek verilecegi zaman sünnetçi ogluma iğne yapti. Sonra yemek yiyelim sonra sünnet yaparım demiş. Bende herkesin içinde eşime neden yapmadi yemek istiyor uyuşması ya giderse dedim. Bana 7 8 kadinin içinde bagırdı ben mi dedim sünnetçi yemegini yemek istiyor dedi herkes bana ona baktı ben sustum. Sonra sunnet bitti abimin oglu rahatsızlandı. Hastaneye eşim götürdü. 1 saat hastanede kalmışlar. Eşim eve geldi kızmış benim sunnetim var. Senin abin bana gel bekle dedi hastanede 1 saat bekledim. Misafirim var dedi. Herkes gitti. Annem kaldı kolunda lif yırtılmasi oldugu halde kaldi. Akşam anneme anne senin oglun ama bak benim misafirim var ben kızdım beni bekletti dedi anneme söylendi annem şok oldu bişi demedi. Ben cok üzüldüm anneme cok kızdı. Sabah oldu kalkti annemle konuşmuyor. Cikti gitti. Bende msj yazdim her ailem geldiginde yaninda beni azarliyorsun dedim. Bende artik ailene böyle yapayim . Arrik sen nasil davranirsan bend öyle davranicam dedim. Beni aradı eşyalarini topla annene git dedi. Annemde tartısmaya dahil olasin görmesin istedim. Eve geldi topla esylarini diyip bagirdi annem esyalarini topladi ben gideyim kizim yuvan yıkılmasın dedi. Sütüm kesildi üzüntüden oglum hala agliyor. Izin vermedim annem gitmedi zorladim gitme dedim. Hala konusmuyor annemle. Annem hala aksam yemegi yememiş bosver kızım yemesemde olur o mutfakta yemek yedigimi görmesin diyor. Esimde annen bana evet haklısın demedi oglunu koruyor bak diyor cok üzülüyorum arada kaldim. Annemin yaninda bana hala bağırıyor gideceksin annene istemiyorum diyor.