0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba

21 aylık kızım var. Bu ara 2 yas sendromundan herhalde cok huysuz herşeye ağlıyo mızmız devamlı uykusuda çok düzensiz. Bende çok bunaldım o huysuzlastikca bende daha sinirli olmaya başladım. Annemde bi iki gün bende kalsin sende biraz dinlenirsin dedi. Annem babam kız kardesim cok güzel ilgileniyor kızımda onlara düşkün. Az önce  götürdüler kızımı.Ama benim icime kurt düştü simdi kötü mu yaptım diye. Siz olsanız gönderir miydiniz ?

57 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Alışsın canım  sonra hic  bi yerde kalmaz yani babasiyla bile sen yokken kalmak istemez. Onsan kötü  oluyor hatta cok ağlamışligim vardır  ama  inan insana iyi geliyor 2 günlük  bile olsa 
tarafından
Evet kızım cok anneci benim olduğum yerde benden asla ayrılmaz o yüzden dinlenmek gerçekten bi ihtiyaç oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Annem 5 dk yerde oturuyor memeden keserken annem bana bırakır die düşünmüş ama ben kizimsiz uyuyamam ki bırakmadım gün içinde işlerim olursa anca o şekilde birakirim
tarafından
5 dklık yerde olsa annem bende bi iki saatlik gönderir ev isi yapardım:)
0 oy
(606 puan) tarafından
Gönderim. Kesinlikle ki
0 oy
(748 puan) tarafından
Canim ben yarin sabahtan esimle gondericem  bir gece kalicak.oglumda var ev islerim var ikisi bir firsaat olmuyor ara ara kizim gider kalir 3 yasinda henuz 
tarafından
Göndercek bakcak birinin olmasi en güzeli bence:)
0 oy
tarafından
Kesinllikle göndermem bensiz hicbiryerde kalamaz . Önemli birsey olmadığı sürece . Sen fazla rahat davranmissin bende 2 bebe var iikiside bir birinden yaramaz ama ben hiç düşünmedim aman biryere gitsinlerde dinlemeyim diye .
tarafından
Çok sabirlisin o zaman :)
0 oy
(17,277 puan) tarafından
Ben göndermem şahsen babaanneye de anneanneye de dinlenmek istersemde yine çocuğu alıp giderim annem ona  da.bana da bebek gibi bakar Allah uzun ömürler versin ama tek yollamam aklım kalır 
tarafından
Niye aklin kalsın ki annen sonuçta:)
(17,277 puan) tarafından
Hiç ayrılmadım o bensiz ben onsuz uyuyamazmısız gibi geliyor
0 oy
(11,215 puan) tarafından
babaanesine gonderiorum haftada bir 2 3 gun kslio
tarafından
Bakabilcek durumdalarsa cocukta halinden memnunsa en güzeli:)
(11,215 puan) tarafından
babaanesi basinda tasio :) bnde kafa dinliom biraz.
0 oy
(4,101 puan) tarafından

Benim oğlan bir haftadır babaannesinin yanında her gün arıyorum konuşuyoruz gayet mutlu:)

tarafından
Bence çocugada iyi geliyor farklı bi ortam :)
(4,101 puan) tarafından
Valla çocuk evde yemek yemiyordu zorla yiyordu köye gittiğinden beri her türlü yemeği yiyormuş paşam ☺️
0 oy
(999 puan) tarafından
Keşke yakın olsa da göndersem okadar çok isterim ki bende tek büyütüyorum üstelik uyku problemi olan bir çocuk hiç doğru düzgün uyumaz bir an yalnız kalamam tuvalete bile peşimden geliyor .. bir saat bile bakacak biri olsa üstelikte annem daha ne isterim
tarafından
En büyük avantajim annemle kız kardeşim:)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben göndermezdim bu durumu beraber aşmak lazım ilerde bunu alışkanlık haline getirme başa çıkamazsın her zaman gitmeyi ister şu an için demiyorum güvenle alakalı bir durum değil 
tarafından
Yok canım arada bir olcak bisey :)
0 oy
(7,120 puan) tarafından
28 aylık bir kızım var aynı sendromu biz de yasıyoruz ama sırf rahat edeyim diye kimselere bırakmam. Ben nereye o oraya.
0 oy
(966 puan) tarafından
Bnm de 21 aylık kızım var.yanimdan ayırmam hiç bir zaman.annendir tabiki değerli ama.gecen hafta bir öğrencinin tecavüze uğradığını bir öğrencinin de komşusunun tacizine uğradığını öğrendim.ölüm olmadıkça ben nereye kızım oraya.
tarafından
Annem kız kardesim babam var evde. Annem benden onay almadan kızımı alıp hiç bi yere götürmez. Ne olabilir ki annemin yanındayken
0 oy
(9,241 puan) tarafından
Bir tek anneme yollarım zaten
0 oy
tarafından
Gönderme bence her ne olursa olsun aşırı   gerek olmadığı sürece 
0 oy
(887 puan) tarafından
Yabancıya gitmemiş senden sonra en iyi bakacak olan kişidir anne benim gözümde. Bende gönderirdim küçükken şimdi bakma eşşek kadar oldu ergen tripleri var :))
0 oy
tarafından

Ooo doğduğundan belli annemler de 1 hafta gitmesem çocuk beni aramıyor :D  2bucuk yaşın da gözlerini annemlerin evinde açtı hastane haricinde yani 

Habire gidiyor kalıyor 2 yaşından önce daha fazlaydı 2 3 gün bırakırdım karşı karşıyayız ama biz mesela uzakta olsam mahalle olarak genede bırakırdım tabi. Gündüzleri gidip aşçılı  ilgileniyordum geri akşam eve geliyordum oh mis vallaaaa :D şimdi babam 3 11 falan çalıştığı bırakıyorum ooh dedesi alıyor sabahları götürüyor onu 

Millet bana diyor biz senin yerinde olsak 2incuyu 3 inciyi yaparız diyolar :D  anannaeye dedeyle büyüdü benim ki ne anneci ne annaneci.

Valla her acıdan güzel biliyor musun biraz da bizlere şımarıyorlar hep bizi gördükleri için yani nasıl anlatsam ki .. yani biraz senden uzaklaşması lazım en iyi terapi gibi birşey oluyo onlar için  

tarafından
Evet kesinlikle kızımın benim yanımdaki davranışlarıyla benim yanında olmadığım davranışları cok farklı.  O yüzden cok yoruluyorum bi iki gün iyi geliyo:)
0 oy
(747 puan) tarafından
Bence kotu etmedin. İnsan bazen kafa dinlemek istiyor. Hem yoruldum diyorsun. Bi iki gun ayri kalmak cocugina olan ozlemi arttirir ve onla daha kaliteli vakit gecirmeni saglar. 
tarafından
Evet bence mutlu anne mutlu cocuk demek :)

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 893 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 324 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 288 göst.