0 oy
412 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (35 puan) tarafından
Fırında tavuk patetes nasıl yapıyorsunuz pateteslerim hep tuzsuz oluyor tuz kattigim halde nasıl ayarliyosunuz ve lezzetli yapıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
(436 puan) tarafından
Öncelikle tavukları bir kaba alıp biraz yoğurt yağ tuz kimyon kekik salça karabiber koyup karıştırıyorum. 

Daha sonra borcama patates, domates, biber, soğan sarımsak doğruyorum. Tuzunu atıp tavuğu içine aktarıyorum biraz su ile iyice karıştırıp üzerini pişirme kağıdıyla kapatıp fırına atıyorum. 40 dk sonra filan pişirme kağıdını alıyorum iyice kızarana kadar pişiriyorum. 
-Reklam-
0 oy
(820 puan) tarafından
Baharatı hep göz kararı eklerim patateslere biraz yağ köri, toz biber, pul biber,tuz eklerim tavuk sosuna da, 1kasik yoğurt 1kasik salça köri pul biber kekik karabiber tuz. Yağlı kağıda serer, Fırında ortalama 40-45 dk arası 180-190 derecede pişiririm . 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ben daha bugün yaptim herseyi borcama doğrayıp katıyorum üzerine de tavukları katıyorum bahratliyorum birazda ev yapımı salça koyuyorum oda tuzlu olduğu için tam oluyor 45 dkk sonra çıkarıyorum 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Tavukları bi kapta sosluyorum, soya sosu kekik pul biber kara biber tuz sarımsak ile, patatesleri ayrı kapta sosluyorum tuz kekik kırmızı toz biber ile. Salçalı su yapıyorum koyu kıvamlı olacak şekilde üstüne gezdiriyorum pişiriyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 370 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 750 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.