0 oy
857 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben 26 yaşındayım aama aklım daha çocuk gibi  buyumemis  hiç olgin değilim 2 yaşında bı oglum var eşim benle ilişkiye bile istemez zorluyorum    kavga etsek kendime  tokat atiyorum    bana sürekli hakaret ediyor senden nefret eidyorum diyor ben  hiç ne küserim ne  tavır yaparım neden böyle biriyim çok üzülüyorum ne olur fikir verin   

24 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende cocuk gıbıyım :D ama yorumlarındaki şeyler bende yok mesela ben cocugu oyuncaklar götürüyorum bır bakıyorum kendım oynamaya başlamışım bınebılsem bınıcem atlara :D çocuğun önüne boya kalemleri koyuyorum 5 dk sonra bacası tüten ev cızıyorum :D

(4,901 puan) tarafından
Yapbozla oynayan ben :)) kızımdan cok oynuyorum kendime almısım ahahaa
(318 puan) tarafından
ayni ben ya kapılıyorum surekli oyunlara bayiliyorum kaynanamlarin yaninda cocik gibi saklanmac falan oynuyorum hahah
(4,901 puan) tarafından
Cocuklumuzu yasayamadık sanırım, ben oyleym erken evlendm
tarafından
Valla yok ben 25ımde evlendım :D aılenın tek çocuğuydum annem babam ayrıydı bendeki oyuncak kımsede yoktu yanı
(318 puan) tarafından
17de evlendim, 9lu yaslarimda oyun oynamisimdir sadece
-Reklam-
+1 oy
(4,948 puan) tarafından
Mazoşistmisin neden kendine tokat etiyorsun ben buraya takıldım daha çok 
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Kendine neden tokat atıyorsun cok garıp, sen bı bıreysın 
0 oy
tarafından
Kendini sevmiyorsun çünkü
tarafından
Sevsem zaten böyle yapmazdım kendime
0 oy
tarafından
Kendine niye tokat atyosun istemiyosa zorlamanin alemi yok
0 oy
(135,933 puan) tarafından
kendine siddet uygulanam nirmal degil
0 oy
tarafından
Fikir vermek işe yaramaz. Kendine olan saygın bitmiş bence. 
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Yaa bilemedim ama farkinda olmanda iyi bisey aslinda
0 oy
(328 puan) tarafından
Önce kendine değer ver sen bir bireysin
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Canım çocuk ruhlu olmak iyidir aslında hep enerjik olursun buda eşin için bi artı bence 

Ammaaa kendine niye tokat atıyosun 
tarafından
Kendimi anlatamıyorum üstüme çok geliyor hep beni azarlıyor bı çocuk gibi bende. Dayanamıyorum
(14,421 puan) tarafından
Hepmi böyle davranıyordu sana
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kendine tokat mi atiyorsun? Bence yardım almalisin
0 oy
tarafından
Kendini dovmen normal değil kendine değer ver sev bu çocukluk değil hastalik 
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Ne demek kendme tokat atıyorum doktora görünmelidir bnce cnm.. esinin bboyle söylemesi çok yanlis  böyle dynce ne tepki veriyorsun   

Görücü usulü ile evlilik galiba senin evlilik bilemedim.ya bnce acil bı doktora görünmen laz... 

Bn 28 yasimdym bna sorarsan bn çok erken büyüdüm bnce..  nedeni yaşananlar yaşadıklarımız bazen erken büyütür bizi.. Bn gerek eşim gereknailem gerekse eşimin ailesi bnmle konuşurken her zmn bı çizgi içindeyiz .. eşimle yeri gelir cocuklasrim ama yeri glr çok otoritr olurum
tarafından
Bende çok acılar çok şey yaşadım ama  hiç kendime değer vermedim hep başkasından bekledim
(5,979 puan) tarafından
Başkasından bişey bekleme inan kimse senden kıymetli değil. Sen kendine ve bebeğine bak. Herşeyi binkendi hâline bırak boşver takma biseyi
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Sen kendine değer vermemişsinki eşin sana değer versin çocklukla ilgisi yok herkesin içinde bi çocuk vardır ama sen artık olgunlaş çocuğun var eşininde yaptığı yanlş beğenmiosa neden evlenmiş
tarafından
Çok ezdiriylrum kedimi
(3,537 puan) tarafından
Yapma canım sanada yazık arada trip at kötü bişi yaptığında gücendiğini hissettir bazı erkekler bundan anlıo
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Destek alman lazım 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Söylediklerin birbirinden çok farklı şeyler. Çocuk gibi olmak kötü bişey değil. Eşinin seni istememesi çok farklı Bi olay bunu olgun olmayışına mı bağlıyon.tam olarak dert ettiğin şey ne
0 oy
(129 puan) tarafından
Kendine şiddet uygulama bence
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Senin acilen psikolojik tedavi görmen lazım kölelikten kurtulup topluma kazandırılman için. 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama bi abla olarak söylüyorum .Kendine tokat atman normal birşey değil bi psikolog veya psikatriden yardım alman senin için çok daha iyi olur. 
0 oy
(2,564 puan) tarafından

Çok farklı birisin canim sen ya 

Eşim kavga edince elimden telefonumu alıyorvermiyor  diyorsun 

Benle birlikte olmuyor zorla ikna ediyorum diyosun 

Şimdide kendimi tokatliyorum diyosun 

ANLAMADİMM VALLAYA:angel:

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.