0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde (53 puan) tarafından

Merak ediyorum bu arada yaşım 26

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(3,978 puan) tarafından
Bi sıkıntı yok gayet iyi 
(53 puan) tarafından
Canım ama erkek tipi kullanmam falan mevcut yani bu durum beni çok rahatsız ediyor onun için verdim aslında
(3,978 puan) tarafından
Adet düzensizliğin mi var
(53 puan) tarafından
Adetim düzensiz deil ama az oluyor yani 3 günde bitiyor kanama da öyle çok fln deil yani ama düzensiz deil cnm bnde killanma asiri çok var
-Reklam-
0 oy
(107 puan) tarafından
Hormonlar temiz görünüyor erkek tipi kullanma var demişsiniz adet duzensizliginiz var mı? Kardeşimin de hormonları düzgün fakat polikistikover olduğunu öğrendi bundan kaynaklı erkek tipi killanmasi vardı malesef çözüm bulamadı henüz sizde bı ultrasondan kontrole girin 
(1,509 puan) tarafından
Evet bende polikistik var hormonlarım normal fakat kıllanma yapıyor
(107 puan) tarafından
Dediğim polikistikover den kaynaklı bir durum tek çözüm lazer gibi malesef
(53 puan) tarafından
Adet düzensizliği yok cnm polistik över olduğumu nasıl anlayacam ki cnm ultrason yapmadı cnm
(1,509 puan) tarafından
Doktor alttan ultrasonla bakması gerekiyor bende adet düzensizliği yok ama pkoluyum
0 oy
(174 puan) tarafından
Bu sonuçlar temiz kıllanma için verdiysen amh testesteronda önemli muhtemelen bakılmıştır daha sonuç çıkmamıştır testesteron 48 üstü olursa yüksek kabul ediliyor ama tedavi için 100ün üzeri olması gerekiyor ultrason yapıldı mı 
(53 puan) tarafından
Yok ultrason yapmadı cnm yok ya sadece bu değerlere bakmış onlara bakmamış kadın doğum diye mi acaba
(174 puan) tarafından
Kadın doğum bakar aslında

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 231 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
24 cevap 825 göst.
6 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy