0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 20 aylık olacak tam olunca sütten kesecem oruca girmeden yapabilir miyim korkuyorum doğrusu zorlanacam galiba ve kesebilirsem inşallah geceleri kalkarsa falan ne yedireyim ne yapayım memeden kesildikten sonra tuvalet başlayacak ikinci sıkıntım da o çünkü artık bezinden çok rahatsız olmaya başladı sinyalleri de veriyor iki zor görev beni bekliyor en büyük korkularım ya

7 Cevaplar

0 oy
(7,653 puan) tarafından

Kimse yapmamış sanırım cevap yok 

Kaos pesindeler;)
(7,653 puan) tarafından
Sacma sapan adetler canım tuz felan süren gördüm de onlari hic duymadım
tarafından
Aman tuz hiç suremem bir kere şakasına ruj sürdüm bayadır ne yapar diye sonra o ruju silemedim bir türlü:)
(7,653 puan) tarafından
E sen sizin adetleri yap
tarafından
Kız yok onuda yapamam doğal güzel bir yoldan yapayım diyorum ben inşallah sıkıntı çok çekmem sonrasinda da tuvalet işi var o beni çok zorlamaz diye düşünüyorum ya
(7,653 puan) tarafından
Hadi insallah
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Ben yanlış yaptım ama yinede yazayım. Meme ucunun etrafını kalemle çizdim. Annecim bak artık meme çok pis sen artık emme olur mu dedim. Eliyle kazıdı. Iyyy kaka bu dedi öggh yaptı. Bırakış o bırakış. Sonra anne bakıyım memeye dedi. Baktı aaa temizlenmiş bu dedi. Enecek misin diye yokladım bi elledi mıcukladı. Dil attı emmedi 
tarafından
Yanlış değil çok kişi böyle yapıyor ama kardesimde böyle şeyler yapmış yigenim 4 yaşında acaba ondan mı diyor çok titiz davranıyor muz hani lekeli olur ya kabuğu falan gördü mü yemez onu azcık kararma olsun yemez ayakkabisin altındaki kire kadar söylenir ve ağlar temizlenene kadar kardeşim diyor belki ozaman böyle oldu çünkü sütten kestikten sonra böyle huyları başladı bakalım ben ne yapacam bilmiyorum ya
(603 puan) tarafından
Benim kız tam tersi pasaklı :). Ama öncesinde uzun uzun konuştum. Sen artık büyüdün bak bunu bebekler emer felan anladı hiç zorluk çıkarmadı. Gece beslenmesine de kalkmadı kızım hiç.
tarafından
İnşallah darısı bana ya annemlerdeyken kesebilirim aslında diyorum ama yolda ne yapacam uykusu gelir durmaz yine emer en iyisi evime gideyim diyorum bakalım
(603 puan) tarafından
8 yaşında kızım :) illaki bırakacak siz inatçı olun yeter. Evde deneyin başka yerde huysuzluk illaki yapar. Allah kolaylık versin
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun♥️
0 oy
(125,628 puan) tarafından
benim sutum kesildi bilemiyom nasi sutten kesimir
tarafından
Anladım canım
0 oy
(45,039 puan) tarafından
İlk çocuğum emmedi ikinciside emdi 1 yaşına kadar ama oda 1 yaşta kendisi bıraktı istemedi bilgim yok o yüzden 
tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
tarafından
Karabiber kimyon yada oje sür bnm oğlum da bırakmaya niyeti yok tu oje çaldım öyle bıraktı
tarafından
Oje iyi vala bakalım inşallah bırakır
tarafından
İki üç gün zorlanin cnm ama rahatlarsın en azinndan
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Canim be de 20 aylik kestim ama bizimki ani oldu bi gece cok kotu isirdi oda sinire geldi sanirim gece oturup agladim resmen ertesi gun kestim aciyor dedim ama o aciyoru baya unutmadi bide isirdigi icin aloe vera koymustum bir muddet acip acip bakti tabi istedigindede dudahina aloeverayla deydirdim istemedi yavas yavas birakmak tabiki daha iyi ama kizim surekli emiyordu kademeli birakamazdik biz çıldirirdi vermezsem tamamen kesince umudu olmadi mecbur birakti gecede normal sut veriyorum uyaninca acikiyor benimki baktim sık kalkiyor icine biskuvi atiyorum tok tutuyor hemde 
(7,444 puan) tarafından
Biberon gibi ama alistirma bardaklari oluyorla canim onuda mi istemez kizim ondan iciyor
tarafından
Vala suluk işte bardak şeklinde emiyor onu ondan içer inşallah bakalım gidince
(7,444 puan) tarafından
İcer kuzum mizırdansada bu var baska yok de emmek istediginde de sut bitti istersen abla sutu var dedim hep oyle oyle kabul etti
tarafından
Tek çocuk kız anca babayı uyandırıp bak babada içiyor demem lazım ya da her gece bizde süt içip uyuyacaz ki o da heves etsin ne yapsak onu yapıyor cunku
(7,444 puan) tarafından
Bende bak sen buyudun artık bebekler icer anne sütünü sen abla oldun abla sütü iç artık diye diye inek sütünün adı abla sütü olmustu :)) sizde aile boyu süt için artık :)
0 oy
tarafından
Canım çocuğu korkutarak değilde ucuna ruj sürerek yada sirke sürerek bırakmamalsın yavaş yavaş azalt biz 21aylığız 2kere emiyo günde gece uyanınca süt ve su teklifi yap içmezse geri uykuya döndür gece emzirmeyide kademeli azalt sonra tamamen kes 
tarafından
Geri uyutmaya çalışınca kıyamet koparıyor işte sallıyorum öyle
tarafından
İlk zamanlar öyle oluyo ama sonra alışıyo ilk başlar çok zor geçiyo canım zaten bizde aynıydık sorma :(
tarafından
İnşallah kolay geçer ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
28 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Biriiste (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
27 Şubat 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
1 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecimmm9244 (15 puan) tarafından soruldu

407,523 soru

12,231,848 cevap

36,880 kullanıcı

...