Arkadaşlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. O yüzden herhangi bir postun altına yazmak yerine böyle bir post açmak istedim. Niyetim sizi rencide etmek değil.
Okuduğum kadarıyla buradaki bazı arkadaşlarımızın Türkçesi çok zayıf. Kitap okuyor olsalar kelimelerin doğru yazılışlarını bilirler. Bazen sinirli veya dikkatsizlik ile yapılan imla hatalarından bahsetmiyorum çok basit kelimelerin yanlış yazılması dikkatimi çekiyor.
Bizler önce kendimiz sonra eğer anne isek evlatlarımız için kendimizi geliştirmeliyiz. Günlük koşturmanın içine kitap okumayı ekleyebiliriz. Evet yoğun ve yorgun oluyoruz ancak okuduğum kadarıyla elti, kayinvalide, komşu, görümce vs ile uğraşacağımıza veya onların bizimle uğraşmasını kafaya takacağımıza okuyalım. Okuyalım ki çocuklarımıza da örnek olalım. Hiçbir şey okuyamıyorsak çocuklarımıza kitap okuyalım bu hem onların gelişimi için hem bizlerin kelime dağarcığı için faydalı olacaktır.
Tekrar söylemek isterim ki niyetim sizleri kırmak değil bir öğretmen olarak beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmaktır. Teşekkür ederim