0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar doğum yapalı 26 gün oldu sezeryan doğum yaptim. İlk iki hafta çok iyiydim ama son iki haftadır çok kötü kabızlık çekiyorum kabızlığı geçtim makattan avuç avuç kan geliyor büyük abdest yaparken de çok ikiniyorum galiba iç dikişlerim patladi çünkü çok ağrıyor canım yanıyor doktor krem verdi bı seye yaramıyor bu kabızlık doğum sonrası normal mi?

8 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Bende 7 gün çektim kabızlık sulu patates ve şeftali suyu içtim geçti 
tarafından
Kayısı suyu aldırdim o olur mu acaba
(1,297 puan) tarafından
Gaz yapar o yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktorun kabızlik icin ilac vermedi mi canim. Sezeryan sonra malesef kabizlik yaşanıyor o yüzden kayısı tüket komposto yap bol su iç 
0 oy
(192 puan) tarafından
Ayni furumfayim krem surup verdiler surup ise yariyor yumsatiyor 
tarafından
Aynen öyle ya bitirdi beni bu kabızlık ne zaman geçer ki
(192 puan) tarafından
Vallahi 42. Günceyiz hala aynıyla bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum hoşaf falan en güzeli acı yemek bağırsakları güzel çalıştırıyor ama emzirince çok fazla tüketmiyorum
0 oy
(737 puan) tarafından
Canım bol bol komposto iç yoksa meyve suyu yada kayısı kaynatip suyunu iç benim hep onlar rahatlattı birde DHA çok sıvı tüketmeye calis çok geçmiş olsun birde şurup vardı rahatlatacak onu işte istersen doktorundan
tarafından
Duphalic diye şurup verdi bir şeye yaramadı kız bu kabızlık ne kadar daha sürecek
(737 puan) tarafından
Onu ictiginde yaramadıysa bide sıvı tüketirken böyle oluyorsa kontrole gitmen lazm
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Doğumdan sonra 8 gün hiç tuvalete çıkamamıştım
tarafından
Çok kötü bir şey en kötüsü de kanama :'(
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Ben hep az çıkarım tuvalete doğumdan sonra 10 gün hiç gidemedim artık çatlıcaktım ondan sonra da iki üç güne bir anca çıkabildim dediğin gibi hep kanamalıydı bugün 104.gün kanama geçti şükür ama kabıxlık devam 
tarafından
Basurmuyum acaba ya
(4,213 puan) tarafından
Dışarı doğru çıkan bişey var mı canım
0 oy
tarafından
Lavman yaparlar mı acaba ya da sen evde yapsan. Osmolak, duphalac kullanıyordum ben hamileyken. Sabahları aç karna ılık suyun içine biraz zeytinyağı koy iç . İns hemen geçer kabızlık çok zor oluyor ya . Çok geçmeden başka dra git dikişlerin zorlanmasin. Kayısı kompostosu fln iç, bol bol su iç. Sulu şeyler ye sıvı beslenmeye çalış. 
tarafından
Allah razı olsun aynen öyle ilçe doktorlari acemi oluyor kadın telefondan bakarak ilaç yazıyor ne bekliyom ki
0 oy
(1,925 puan) tarafından
Ben kayısı suyu içtim activa meyveli yogurt var kayıtlı ondan yerdim hiç kabızlık çekmedim
tarafından
Bende kayısı suyu aldırdim inşallah ose yarar
(1,925 puan) tarafından
İnsalalh canım içim kayısı suyu çok güzel katı az suyla açıyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 43 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 327 göst.
0 oy
8 cevap 269 göst.