0 oy
608 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (341 puan) tarafından
Eşimin  abisi anası hep  bana gelirler. Bende onlara gitmek icin aradığım da işim  war disardayiz cocugum ders çalışıyor  derler. Kac ay oldu onlara gidemiom onlarda beni cagirmiyor. Ama eltim kaynim hep bana tatliya gelir. Kaynanamda hep caya gelir. Sinirim bozuluyor artik

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canim kuzilarim samdim profili gorunce :D

(1,413 puan) tarafından
Kız o alışık zati çok oluyor böyle o gelir Çınara bakar ben geçer yemek yaparım da sobaya odun atılacak kömür atılacak ayaktan inmiyo sönünce de yakması zor ben pek beceremiyom o işleri :D
tarafından
Kanguru varsa koy ona oyle yap ben alide oyle yapiyodum bebem
(1,413 puan) tarafından
Kız kanguruya sığacak gibi mi ki 95 cm boy 15 kilo
tarafından
Anooovvv carsafla giydir kendine ozaman o yapilir bebisim
(1,413 puan) tarafından
Ahahaha belim kırılır la:)))
-Reklam-
0 oy
(135,757 puan) tarafından
acma kapiyi       
(341 puan) tarafından
Eşimin sadece carsamba günü  izni var hep ararlar veya carsamba gunleri bi yere kacarlar tesadüf  de hep ya. Kaynanam yemege gelioz der. 2 yasinda kizim  ve 3 aylik hamileyim
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Bende tam tersi evime gelmezler haha
(341 puan) tarafından
4 yillik ewliyim her ay mangal yaptığımı  bilirim kunefeler fln. Alistilar tabi.
(4,038 puan) tarafından
Valla öyle olmuş ben olsam lafımı sokar sokar dururum anlarlar
0 oy
tarafından
KuZum sende aynı yöntemi kullan işim var de 
(341 puan) tarafından
Bir  derim iki derim üçüncü de ne dicem bilemiyorum ki walla. Yalan soyluyemiyorum helede kaynana fln olunca. Ama alışıyorum  artik geçen  aradi hastayim dedim gercekden de hastaydim hamilelik zor geciyordu
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Misafirlik karşılıklı olunca daha güzeldir tek taraflı sevmem 

Ne giderim ne gelirim 
(341 puan) tarafından
Bende oyleyim bi gittigim ewe bi daha gitmem onlarda sira die onlari beklerim. Yok anam bunlar arsiz cikti
(7,619 puan) tarafından
Yüz verme canım
0 oy
tarafından
müsait değilim de. hatta dışarıda işim var madem sizin işiniz yok ben size dönüşte uğrarım de dumur olsunlar :D
(341 puan) tarafından
Ole insan olamadim iste  suratı  asılır  ben utanırım  allahdan  eşim  benim yanimda benim le ayni fikirde
tarafından
madem müsait değilim diyemiyorsun şikayet de etmemen gerekir. Hani bir laf var ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. başka bir alternatif yok.
(341 puan) tarafından
Ben gitmiyorum . Onlar da aradığı  zaman hastayim veya kizim diş çıkartıyor  diom gelmiyorlar. Boyle kafa daha rahat
tarafından
heh en iyisi.
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Mesafeni koy 
(341 puan) tarafından
Koyduk aylardir gitmiyoruz.  Gecen kaynanam ariyor size gelecez die. Kaynanam yuruyemedigi icin o kaynim getiriyor arabayla. Eltim cocuklar doluyor ewe
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Sen de dışarda ol
(341 puan) tarafından
3 gun aradi kaynanam  oturmak icin hastayim dedim gercekden hastaydım.  Oylemi gecmis olsun diyip  yuzume kapatacakti souk soguk konustu
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bende öyleyim ne zaman bana gelmek isteseler buyrun derim onlara gitmek istediğim de hep bişey uydururlar kaynanam eltim aynı apartman da otururuz kaç aydır eltime gitmemisim iki kere gitmek için haber ettim hep evde yokum dedi bende artık dedim müsait olunca çağırırsın kendi annem gil de öyle ben mi enayiyim onlar mı misafir sevmez
(341 puan) tarafından
Ayy yani kiz. kaderimiz ayni
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Müsait değiliz de tüm evi döktüm temizlik yapıyorum her yer her yerde de 
(341 puan) tarafından
Mantiklibak bu aynen guzelmis
0 oy
tarafından
Ben olsam yüzün söylerim niyeyse ben hiç gelemiyorum size hergunmu müsait değilsiniz diye 
(341 puan) tarafından
Sabrim taştı soylucem bu gidişle
tarafından
Söyle canım farkında olduğunu bilsinler pat diye herkesin içinde şöyleki neye uğradıklarını sasirsinlar
0 oy
tarafından
EE sende telefonu açma 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Zaten hamileymişsin çok kötüyüm midem çok kötü yatıyorum siz yapın ben geleyim de.

Kimseye kendinizi ispat etmek için çırpınmayın ve kabul etmeyin eve. 
0 oy
tarafından
Sende habersiz git anlasınlar 
0 oy
tarafından
Sende  bahane uydur 
0 oy
(8,097 puan) tarafından
Sen de aynısını onlara yap.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.