0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar ya yaza az kaldı 5 6 kilo fazlam var doğumdan kalan en kısa zamanda nasıl verebilirim eski kıyafetlerimi kotlarımı tişörtlarımı giyip inececik güzel görünmek istiyorum :) var mı bi öneriniz If diyeti yapıyorum 2 aydır sadece 1 kilo verdim başka ne yapabilirim yaza güzel girelim kendmizi iyi hissederim bi kıyafet giyince yakışsın şöyle istiyorum. Bu arada kilom 72 boyum 1. 72 

11 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Boyum 172 ve 53 kiloyum keşke istemediginiz kilonuzu bana yollayabilseniz:)
tarafından
Ya valla bende bunu hep düşünüyorum diyorum keşke böyle bir şey mümkün olsa kilolarımı veririm üstüne sana para bile veririm :)
tarafından
Youtube bir kadın var kilo almak için tarifi var kendisi de denemiş almış kilo izlemenizi tavsiye ederim
(67 puan) tarafından
Keşke canim hayir demezdim:D ölçülerim çok güzel fakat biraz daha etli olmak istiyorum bizim gibiler icin ideal kilo 62 gozuksede 59 bence o kiloya keşke gelebilsek:(
tarafından
Gıcık kaptığım insan türü ;) kilo almak isteyiote alamayan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sabah erken saat te uyan bi bardak ac karnına limonlu ılık su iç evini hergün dip köşe temizlik yap  spor niyetine al sana 4,,, 5 yağdan giden kilolar:D

tarafından
Ben boyle yaparak 1 ayda 8 kilo verdim ama hergun yaptım ve inan sabah erken kalkmak okadar ışe yariyor ki sen bile fark edeceksin eğer uyanamazsan dus alabilirsin kendine gelirsin
tarafından
Bende If diyetinden dolayı geç uyanıyorum ki kahvaltı yapmim
tarafından
Hm anladım kuzum inşallah verirsin fazlalarini
tarafından
İnşallah bakalım ramazan ayı yaklaşıyor o zaman da yediklerime dikkat etsem inşallah gider tek umudum oruç :)
tarafından
Aynen bak ramaz ayin da dikkat edersem verebilirsin
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kiz 2 ayda 1 kilo cok az birebir uydun mu 4 5 kilo vrmen lazimdi
tarafından
Ya şöyle yemedim yemedi ama bi yedim mi yedim yani öyle dim san ama ekmeği çok az yiyorum akşamlarıda genelde ekmek yemiyorum
(3,675 puan) tarafından
Ahaha ayni ben gittim kilo verdim sonra aldim ya ekmek hic yeme cnm if diyet iyi yani yapinca insan iyi kilo veriyor
tarafından
Tam anlamıyla yapınca oluyor neyse olmadı ramazan ayı yaklaşıyor o zaman tam yaparız diyeti :)
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Günde 2 kepçe çorba birde akşam yemeği ile 22 kd verdm :) aslında diyet yapmadm kızım sagolsn diyelim :)
tarafından
Ne güzel ya
0 oy
(3,353 puan) tarafından
Yemeyerek :) 
tarafından
Çok sağol ben bunu nasıl düşünemedim :)
0 oy
(2,562 puan) tarafından

Hamile kalarak :D

tarafından
Ayy yok ben hamile kaldım hiç bi şey olmadı bana ne bulantı ne aşerme  eşim diyordu bu nasıl hamilelik
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım olduğum yerde sayıyom giremiyor valla hep hayal
(7,375 puan) tarafından
Kız 5 elti 6 görümce var bende hepsi zayıf düğün var buluşacaz mecbur 1 tanede değiller ki mübarek
tarafından
Bence sen şimdiden oruç tutmaya başla kilo veremiyorsan hem sevap hem de zayıflamak :) onlar seni dal gibi görsünler hırs yaptım ben sende hırslan bence yoksa olmaz kendimizi bırakıyoruz hemen
(7,375 puan) tarafından
Canım oruç tuttun mu sürekli açsın akşam yükelniyorsun mesele düzenli az yemekte
tarafından
Aynen gündüz yemiyorum akşamda acıkıp yükleniyorum yemeğe
(7,375 puan) tarafından
O yüzden oruç kilo aldırıyor canım
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ne kadar az yersen okadar çabuk olur seninki azmış üç haftada gider hadi bir ay de
tarafından
Bende az bi an önce kurtulayım diyorum hep erteledim sıkı bi fiyet sporla gider ama bu gün yarın derken yaza az kaldı bayrama zayıf girmem lazım :)
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Kesinlikle şekersiz 21 günü öneririm 4 kilo verdim ve iştahımı inanılmaz azalttı cildime de yaradı yüzüm artık daha pürüzsüz ve parlak 
tarafından
Şu instagramda ki diyet mi
(2,040 puan) tarafından
Bende ilk orda gördüm evet rafine şeker içeren şeyleri 21 gün boyunca tuketmiyorsun hem sağlık için hemde kilo vermek için çok güzel bir yöntem
0 oy
tarafından
Aaa aynı kilo aynı boy ama benim kilom göbek kalçada 
tarafından
Benim biraz yanlar diğeride göbek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 127 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B. Sema (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 741 göst.
+2 oy
17 cevap 805 göst.

410,081 soru

12,330,042 cevap

39,197 kullanıcı

Kategoriler

...