0 oy
1,018 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bu ara çok sık görüyorum opturmek istemiyorum ama anlamiyolar postlarını hepsinin altına tek tek atmak zor geldiği için kökten buraya atıyorum isteyen fotoğrafı alsın kime gösterecekse göstersin

image

imageBakin benim yavrumu yaz aylarında sivrisinek ısırdı o ısırdığı yerden de dudağında uçuk olan biri öptü sineğin ısırdığı yerden herpes virüsü bulaştı 1 hafta dan az bi sürede yanağını kocaman kaplayıp içi su dolu baloncuklar oluştu ustelik ilk farkeder farketmez kaç tane doktor gezdirmeme kaç tane ilaç kullanmama rağmen. En sonunda hala dua ederim bi tane profesör ampul iğne kırıp sürün deyince önüne geçebildik. Rabbime şükürler olsun ne iz kaldı ne bişey. Bu çok eski fotoğrafları şuan 21 aylık hala sicakladiginda ya da yuzu kizardiginda belli olur orası. Sizde ne yapın ne edin ÖPTÜRMEYİNN . Sizleri seviyorum kankalarım 

26 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ooyyy kiyamam ya cok sukur gecmis kendini bilmez buyukler opuyo iste ben asla opmem boynundan koklarim hep bebekleri nasil guzel kokuyolar 
tarafından
Ay hasan milletin ağzında uçuk ariyodu kafayi yicem djsjzbsj
tarafından
Ahahhaha kocanin adinida ogrendik dkkdkd
tarafından
Bi o kaldiydi zaten
(163,248 puan) tarafından
ulan bi karinin her yorumumu tutar
tarafından
Yok yok tutmaz skjsjs
-Reklam-
+1 oy
(7,369 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oy kurban olurum ona ya valla öptürmüyom gerekirse tersliyorum kimsenin canı yanmıyor bizim yanıyor 
tarafından
Öyle ya ki ben bu konuda baya hassasimdir ona rağmen oldu düşün
(7,369 puan) tarafından
Valla bende terliyorum canım ellerini yanaklarını öpmeyi diye elleri sürekli ağında çocukların yanakları artık herkese alerjisi var diyorum öpmesi ler diye
tarafından
Üstelik beyaz bebekler daha hassas oluyo
(7,369 puan) tarafından
Evet benim kızımda sarışın hemen kızarır bir yeiri
+1 oy
tarafından
Oyy kıyamam ya nasıl kötü olmuş . Bende kavga ettim de anlayan nerde. En sonunda hakkımı helal etmiyorum operseniz dedim . Ufacık yenidoganken opcez diye uğraşıyorlardi. Ha hiç opmesinler orası ayrı ama sevmeyi opmekten ibaret sanıyorlar. 
tarafından
Opunce noluyo acaba el kadar bebeği
tarafından
Haa sorma. Şu yaşa geldim akraba eş dostta dahil kimsenin bebeğini bırak öpmek kucağıma dahi almadım onlar elime vermeden.
+1 oy
(348 puan) tarafından
Canim öpücük hastalığı diye bir hastalık var allah korusun çocuklar çık hasta oluyor bende öpmeye karşıyım koklasinlar 
+1 oy
tarafından
Oyyy lütfiyee kiyamam ben civcive rabbim bidaha göstermesin. 

Valla o konuda akrabalarim cok kiriliyo bana ama umrumda degil doğduğundan belli asla opturmem. Ben bile ya ensesinden yada kafasindan operim bacaklarindan ayaklarindan operim cok nadir yuzunu operim hem sigara kullandiğimdan hemde boyle seyler yasamamamk icin
tarafından
Kiz bende hic musade etmem ama işte tuvaletteyken arkan donukken yapiyolar gözünün gormedigini engelleyemiyosun ki
0 oy
(163,248 puan) tarafından
aay kiyamam yaa gecmis olsun valla opulmesini istemeyip opene diyemiyom diyene sinir olurum biraz hazir cvp olubmali bebek konusunda
tarafından
Kız müsade etmediğim halde geldi buldu bizi napcan görmez taraftan öpen opuyo ama ne kıyamet kopartmistim iki taraftada
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yaa kıyamam Allah korusun bir daha
tarafından
Amiin amiin
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Yawrum benim yaa kıyamam  işte vallahi  opemezler yolarım ben evladiminne sartlar altinda dunyays getirdim tup bebekle yaptım millet öpsün mutlu olsun diye değil ben yanağından sayılı öpücuk kondurmusum dur esimde opmez sakallari var diye baskanda gelen olsa direk yanak el yok diyorum vallahi kusura bakmasin kimse bebek kafadan boyundan gidikdan öpülür bu yanak el den öpen ahmaklara sinir oluyorum
tarafından
Bende hiç müsade etmezdim ama işte insanın görmez tarafından yapıyorlar
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kıyamam yaa çok gecmis olsun 
0 oy
(608 puan) tarafından

Ya sende yara var ken ne diye masum birini öpersin ki bende cok çekinirim etrafımda bebekleri olan annelere söylerim ucuk falan varsa öptürmeyin diye en yakın arkadaşımın bebişi oldu bende de ucuk çıkmıştı öpmedim valla uzaktan sevdim içim gitti ama tuttum kendimi o daha minik ya kıyamam pek te tatlı masallah :)  

0 oy
tarafından
Oyy kıyamam yavruya, uçuk çok tehlikeli zaten.Allah vermesin sonu çok kötü olurdu
0 oy
tarafından
Yavrum kıyamam yaaa
0 oy
tarafından
Ay çok kötü olmuş ya.  ☹️
0 oy
tarafından
Ne kadar opmeyin öpmeyin desemde anlamaz insanalr hayvan gibi yapışıyor çocuğa 
tarafından
Aynen öyle
tarafından
Bende kızım hasta yaklaşmayın diyom
0 oy
(53,682 puan) tarafından
Of ne kotu olmus kuzucuk ne kasiyabilmistir ne bisey o zaman masallah cok tatli ya
tarafından
Yavrum hiç ses etmezdi yazık elini bile sürmedi oraya
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Yavrum nazarlara gelmiş yaaa .
tarafından
Bizde öyle düşündük gezdiğimiz doktor kadar da hocaya götürdük Allah'a şükür bitti gitti
0 oy
tarafından
Oyy kurban olurum yaradana Allah korumuş bende haberlerde görmüştüm ağzında yara olan biri bebeği ağzından öpüyor bebek engelli olarak hayatına devam ediyor bende çok karşıyım bu opmelere 
tarafından
Allak korusun
0 oy
tarafından
Kıyamam nasıl olmuş yüzü minnosum o da ne tatlı ne minnoş yerim seni ben maşallah sana maşallah 
tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Kıyamam kuzum yaa.

Canım malesef bizim millet cahil ve inat sen öpme dersin inat eder gelir öper. 

Dudağında uçuk olan bir kişinin öptüğü bebekte yara çıkıp o yara minicik bebeğin ölümüne sebep olmuştu. O haberi okuduğumdan beri kimsenin bebeğini öpmem kimsede benim bebeğimi öpsün istemem. Öpünce ne oluyor sanki...
tarafından
Duygusuz insanlar bu sadece eşimin tarafi için degil belki öpen benim tarafımdan di iki tarafta da büyük kavga cikartmistik niye optunuz diye ama hala kim olduğu çıkmadı ortaya
tarafından
Çıkmaz tabi. Öpene kadar bişe yok öyle bir şey çıkınca kimsenin sesi çıkmaz. Ders alsalar bari
0 oy
tarafından
Dudakları kopsun pis kimse

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 423 göst.
0 oy
25 cevap 982 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 845 göst.
+8 oy
17 cevap 2,291 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde BabyBoyum (163,248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,730 soru

24,006,369 cevap

327,597 kullanıcı

...