0 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bugün kaynanamla konuşuyorduk ilk torun ve son torun başka olur dedi. Bu çocuk ilerde çok yaramaz olacak dedi niye dedim. Her dediğini yaparız biz ilk torun ya tatlı gelir dedi. Bende her dediğini yapmayin siz simartscaksiniz ben uğraşacam sonra dedim o da ben yapmasam dedesi yapar dedesi yapmasa halası teyzesi illa biri yapacak çünkü bu ilk torun diyor. Gerçekten öyle mi ailelerinizin ilk torunu böyle el üstünde tutuldu mu şımarık mi oldu ben güzelce egiteyim su çocuğumu diye binlerce kitap okuyorum elimden geldiğince bilgilenmeye çalışıyorum. sağdan soldan böyle şeyler duyunca sinirleniyorum. İlla biri çomak sokacak galiba benim düzenime öyle mi? Nasıl baş edecem veya nasıl baş ettiniz. Şimdiden tasasına mi düştün diyeceksiniz evet düştüm çünkü bende kaygı bozuklugu var kendimi yonetemiyorum ille ki hamileyken ve lohusalikta deprestim lütfen anlayışlı olun :ermm:

29 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Yani şımartmak degil de ayrı  bi yeri oluyor o kesin mesela ilk oğlum  evin ilk torunu ve kayinpederim ve kayinvalidem ona daha cok ilgi duyorlar. 
-Reklam-
0 oy
(122,431 puan) tarafından
baby boyumda ilk torun babam annem acayip simartiyo
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Amaan canını boş yere sıkıyorsun benim oğlum şuan eşimin tarafında son torun bizim tarafta ilk torun aşırı ilgi gösterip el üstünde tutuluyor ama şımarık değil oğlum çünkü son sözü ben söylerim :D 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Canım boşver o çocuk senin ve eşinin sizin yolunuzu izleyecek sizin tutumunuz önemli  
0 oy
(1,837 puan) tarafından

İlk torun ablamın oğlu şuan 7 yaşında montunu bile hala ablam giydirir çünkü kendisi giymiyor beyfendi. Suyu ayağına gider istediğini yer istemediğini yemez ama ikinci torun ablamın kızı 4 yaşında garibim her şeyini kendi yapar :D benim kız daha küçük ama onunla fazla ilgilenemediler. Bebeğim 6 aylıkken babam hastaneye yattı annem de yanında kalıyor pek görmüyorlar o yüzden ama ben tepki veririm simartmayin diye çekinirler benden 

tarafından
Bence ilk çocuğun öyle olması dede neneden değil anneden kaynaklı öyle çok üstüne düşmüş ki çocuk kendi kendine bişe yapmayı istemiyor nede olsa anası yapıyor kafasında anladım canım
(1,837 puan) tarafından
İnan alakası bile yok. Yeğenim damak dudak yarığı ile doğdu. O yüzden hem dedeleri hem neneleri halalari da biz teyzeleri de çocuk gık demeden istediğini verdik. Ablam bize kızıyordu ama biz o zamanlar iyilik yaptığımızı zannediyorduk. Şimdi bizim yaptığımız pisliği ablam çekiyor. Kalk suyunu iç diyor vermiyor ağlaya ağlaya kendi yırtıyor sonra öyle uyuyakaliyor da yine kalkip içmiyor. Hadi dışarı cikicam montunuzu giyin der mesela bizimki yine aynı giydirmezsen ortalığı kaldırır tüm hevesin kaçar
tarafından
Aynen öyle başkasının yaptığını ben çekmek istemiyorum çok geçmiş olsun bu arada :(
0 oy
tarafından
Kaynanan doğru demiş herbiri biyerden burnunu sokar 
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Ben de ilk torunum evin tek kızıyım ama hiç şımarık değilim sadece biraz nazlıyım. Çok da sevgi iyi ile büyüdüm hâlâ çocuk gibi sever babaannem siz de  güzel egitirseniz önüne geçebilirsiniz. 
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Kaynanamların oğlundan ilk ve tek torunu görümcemi iki çocuğu var benimki ortanca oluyor ama benim heyır dediğime asla tamam demezler annen hayır diyorsa ben yapmam annen kızar bana der çekilir kaynanam kayınbabmda anne hayır diyo dedem olmaz diyip yapmıyo ama onlar şımarmak istediklerinde bende ses etmiyorum bir haftada bir gün de istedikleri gibi oluversin dimi ama

Gelelin annemlere ilk ve tek ve annem bazen dinlemiyor beni kızdırıyor bu yüzden arkalanmayı öğrendi diyebilirim ama artık anneme de hayır diyorum ben kimse karışmasın diyorum ses edemiyo biz hepsinden uzakta yaşıyoruz ayda yılda görüyorlar elimden geldiğinde bende onları üzmüyorum onlar beni ezmiyo sağolsun hep eşim sayesinde annesinin hayır dediğine evet denmicek dedi şımarık mı evet sevgiden şımarık ama hayır dersem asla yapamaz bir şeyi kim olursa olsun yanımızda :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 449 göst.
12 Eylül 2022 Aile kategorisinde tazeAnneee (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 511 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Meyra nur (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 276 göst.
27 Mayıs 2021 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 678 göst.