0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (2,310 puan) tarafından

Kızlar benim saçlarım kalçama kadar çok uzun saçımın sadece uçlarında sarı renk var ben değiştirme kararı aldım bugün gittim boyayı aldım kendim boyuycam ewde ama bu attığım resimlerdeki gibi saç diplerim çok acilmasin istiyorum yaridan uclara doğru açılsın ama kökler o kadar acilmasin istiyorum yani acaba alttan kestane rengi falanmi sürsem kendi saç rengim siyah yardımcı olun kızlar rezilde olmak istiyorum cirkinde dursun istemiyorum nasıl yapmam gerek acaba 

imageAldığım saç boyası bu 

image

imageistedigim böyle kızlar kökleri nasıl yapsam acaba 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,620 puan) tarafından
Bunu insanlar yaptirmak icin 500 üzeri ücret ediyor evde asla bu saçı yapamazsın saçların da uzunmuş 2 kutu boya bile yetmez
(7,620 puan) tarafından
Saçların ne guzelmis kiz masallah tepene yakin röfle gibi tutam tutam alınması lazim birisi yok mu yapabilecek
(2,310 puan) tarafından
Annem var aslında ama dediğim gibi yapbilmi bilmiyorum ki canım
(7,620 puan) tarafından
Ben bir kez denedim ama saçım kısaydı pekte güzel olmadi keske kuaföre gitseydin saçların cok guzel yakma
(2,310 puan) tarafından
Gittim canım ama çok istiyo 700 TL bazı yerlerde daha fazla yani o kadar parayida ona vermeye kiyamadim açıkçası
(7,620 puan) tarafından
Haklisin cok pahali ys
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bundan aldim hamile oldugum icin kullanmiyorum canim saclarini atsaydi kendi sacini ona gore yorumlardik
(2,310 puan) tarafından
Attım canım hemen
tarafından
Goremedim canim
(2,310 puan) tarafından
Attım canım
0 oy
tarafından
İlk önce açıcıyla açman lazım seçtiğin  saç rengi ten rengine uyması lazım ve kumral buğday tenliysen  ombre renkleri daha şık durur bunun içinde açıcıyla aç ki saçın yanmasın
(2,310 puan) tarafından
Resim attım canım bakarmisjn
0 oy
tarafından
Tutturman çok zor. Her kuaför bile bu tonları tuttturamiyor. Bı kutu boya surersen hiç belli bile olmaz tutmaz.
(2,310 puan) tarafından
Resim attım canım bakarmisjn
tarafından
Ombre sombre evde pek mümkün olmuyor. Saç diplerin siyah gelmiş canim. Uçlar turunculasmis. Öncesi bı açıcı kullanman gerek sonra üzerine turunculugu alması için sonu 1 ve 11 ile biten boya kullanabilirsin ama evde çok zor canim.
(2,310 puan) tarafından
Boyayi aldım aciciyida ne olur ne olmaz diye almıştım 3 kutu ama boyayi 8.3 almıştım canım inşallah olur köklerime acici suresemde iki parmak aşağısından baslasam nasıl olur acaba siyah renk hengi renge döner canım bu boyayı sürünce umarım anlata bilmisimdir
0 oy
(2,265 puan) tarafından
İlk attıgın saçın dipleri gibi bile tutmaz koyu tutar
(2,310 puan) tarafından
Hangi renk olur canım acaba çok aşırı açsın istemiyorum zaten diplerimi
0 oy
tarafından

Benimki böyleydi kuzu 

image

(2,310 puan) tarafından
Bunu kuaför demi yaptin kendinmi yaptin canım
tarafından
Kuaför canım kendim de yaptım bi ara yaktım zorudr bide seninki bayaa benimki gibi uzun benimki gür dü bide kestim omzuma kadar çok üzülmüştüm sürekli krem bakım gerekiyor boyalı saça kuzu ya
(2,310 puan) tarafından
Aynen saç çok bakım istiyo saçınin ana rengi neydi canım
tarafından
Kestane rengiydi canım üstü koyu kahve altı kestane

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
13 Kasım 2023 Moda kategorisinde Eymen Alim25 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
27 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
28 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.
21 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,024 cevap

42,471 kullanıcı

Kategoriler

...