0 oy
1,021 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (264 puan) tarafından
20 yaşında evlendim eşimin ailesi çok cimridir zaten 4 tane bilezik almışlardı oda kalın değildi yani bunlara ben takilmadim ama herkes laf etti yine sustum kayinvalidem nişan da ben pasta alamam felan dedi tülleri perdeleri annemden istemeye kalktı sürekli birşeyler almamaya çalıştı getirdiği çeyiz de herşey eskiydi birilerine dağıttım nikahta kinada çerezleri akrabalarının çantasına dolduruyormus bizimkiler görmüş çok görgüsüz davrandılar hep hatta gelin sandığına kardeş oturur para verilir ya ona bile 50 lira verdiler diye laf ettiler utanmadan sonra asıl bomba burada nikahta paraları onlar topladı nikahtan sonra birbirlerine girdiler benim evimde kayınvalidem diyor kayinbaban paranızı çaldı sonra kayinbabam geliyor oda diyor kayınvaliden paranızı çaldı ben ne diyeceğimi şaşırdım artık yine de olay etmedim ama eşim olsa diline dolardı benim yerim de yani ne bileyim şuan bakıyorum da çok pişmanım şuan ki kafamla olsa eşimin ailesini vs tanisam asla evlenmezdim birşey almamalarini geçtim ben zaten eşimi hiç zorlamadim hep uygun ucuz aldık herseyim oyleydi buna rağmen nişan da kayınvalidem eltimin halasını getirdi kadın herşeye karıştı alışverişten sonra ağladım resmen eşim de takma fln dedi keşke nişanı atsaymisim ama olan oldu işte cocukmusum içimi dökmek istedim...

24 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Benim eşim memur herşeyi kredi çekerek yaptı hâlâ borç ödüyoruz kaynanm bir çeyrek bile takmadı bize ve hiç bir eşyaya destek olmadılar. Hiç sevmem kendisini keşke hiç görmesem yüzünü
(264 puan) tarafından
Oğlu ne diyor bu duruma peki?
Allah yardımcınz olsun
(2,528 puan) tarafından
Hiç bişey demiyor. Anası diye susuyor meymenetsize
(264 puan) tarafından
Annesi onu nasıl ikinci plana atıyorsa oda annesini atsın bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri 18 biri 35 yaşında olmak üzere iki kere evlilik yaptım kabullenmek iyi niyetli olmak sadece insanın kendini zor durumda bırakan bir durum .ikisinde de istediğim alınmadı .herşey vaktinde güzel ama geçmişi düşünerek te degisen birşey olmuyor
(264 puan) tarafından
Anladım canım nasip işte olmayinca olmuyor bazen
0 oy
(27 puan) tarafından
Ah ah biz de o kafa olsaydı küçük evlenrmiydik .. 2 ablam mühendis ve ben 18 yasimda lise de sevgili olduğum adamla evlendim çok şey yaşadım keşke okusaydım o kaadt pişmanım ki ama olan oldu bi tane de yavrumuz oldu ama ablalarımın hayatına o kaadar özeniyorum ki kendi paralarını kazanıyorlar ben de koca eline bakıyorum 
(264 puan) tarafından
Oku yine ben hep evlendikten sonra devam ettim şuan ünv. Okuyorum evet hata yaptık ama geç değil canım hiç birşey için kendini ümitsiz hissetme
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Dünyaya birdaha gelsem yine eşimle evlenirim 8 senede bana keşke dedirtmedigi icin Allah razı olsun 
(264 puan) tarafından
Amin böyle demeyi o kadar çok isterdim ki ama nasip işte canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 391 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu