Kesinlikle katılıyorum. Benim annem 16sinda evlenmiş. Odu kopuyordu biz de erken evlenip çok ezilecegiz diye. Hep dua ederdi bunun için. Okuyun okuyun derdi.
Sonuç olarak okudum, arkadasliklarimi doyasıya yaşadım, şehir şehir gezdim turlara katildim, ise başladım paramı yalnızken çatır çutur yedim, vs.
Sonra eşimle tanıştım 29 yasindaydim. Maddi sıkıntım yoktu, istediğim her şeyi aldım ailem masrafsız düğün yapti. Balayı vs tam istediğim gibi oldu. 30da evlendim. Şuan 3 aylık oğlum var.
Evet şuan uykusuz geceler vs. Evet şuan kayınvalide kayinbaba vs. Ama ben her şeyi doyasıya yasadim. Hicbir sorun karşısında "keşke" diyecek bir seyim yok. Hayatımın anne olma es olma kismindayim. Simdi de bunun tadını cikariyorum.
Daha olgun ve karakteri oturmuş olduğum için, öğretmenim meslegime saygıları olduğu için, kimse çok karisamiyo hayatima. Fikir vermeyi geçmez yani soyledikleri. Çok şükür mutluyum.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ama erken yaşta evliliğe karşı oluşumu hayatımı anlatarak söylemek istedim. Esen kalın :)