0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (638 puan) tarafından
Sezeryan doğumundan sonra neden Nescafe içiliyor sebebini bilmiyorum cuma günü doğumum var burda çok duydum ve ne yapmam lazım büyük ihtimalle sezeryan olacam gerçi yine yarın belli olacak da hersey

11 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
Narkozu atmak için canm bol bol su meyve suyu kahve kola tüket atamassan cok basın agrır
(638 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim çok korkuyorum sezeryandan :(
(394 puan) tarafından
Korkma canım insalalh hiç sıkıntı cekmessin ama bebeginin sesini duy ne acı hissedersen hisset unutuyorsun 2 kere sezeryan oldum 2 side belden igneyle birincisinde narkozu atamadım korktum aslında ameliyatta hiç sıkıntım olmadı ama dikişlerden korktum hiç su v.s içmedim 2 3 gun cok kotu bas agrısı cektim 2 sezeryanda ameliyatta yıne sıkıntı olmadı ama bu sefer cok içtim hemen attım hiç agrım sızım olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok ben hıc ıcmedım basım falan da ağrımadı bılmıyorum neden ıcılıyor 
(638 puan) tarafından
Bende bilmiyorum sormak istedim
0 oy
tarafından
Narkozu atman için. Bol bol su tüketip yürüyüş yapman lazım. Ayrıca komposto iç ki cabuk gazını cikartasin.
(638 puan) tarafından
Anladim canım teşekkür ederim
0 oy
(49 puan) tarafından
Canim iki doğum yaptım ikiside sezeryan birinde genel anestezi aldim diğerinden belden assagiya ikisindede içmedim hicbisey olmadi gayet iyiyidim basimda agrimadi baş ağrısı eğer sezeryandan çıkınca veya o esnada başını çok hareket ettirsen ağrıyor doktor bana oyke dedi ben sanki boynum kırık gibi gezdim 3 gün sağa sola bile dönmedim donersemde çok yavaş bi şekilde 
(638 puan) tarafından
Doğum sirasinda ve sonrasin da mı başımı çok sağa sola dondurmeyim çünkü bende migren ve sunizit var ağrı geldi mi dayanamıyorum bilmiyorum da
(49 puan) tarafından
Evet canim başını döndürme anı hareketlerden kaçın yürüyüşü yap yine ama kafanı çok oynatma bendede migren var
(638 puan) tarafından
Aslında normal doğum olur mu bilmiyorum yarın çatı muayenesi yapacakmış şimdiden stresten başım ağrıyor
(49 puan) tarafından
Stres yaparsan bebekte gerilir ve kolay olacak hersey zorlaşır canim herkesin acı eşiği bir değil bebeğine kavuşacaksın düşünsene rahatla biraz
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Aslinda sivi meyve suyuda bulundur.bol bol ic ve idrara cik.idrarla atarsin narkozu...su isitici al yanina.iyi oluyor
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Kendine gelebilmek için ilacın etkisinden çıkmak için 
0 oy
(376 puan) tarafından
Neskafe kafein icerdigi icin kafein de agri kesici etkisi oldugu icin diye dusunuyorum
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Kesinlikle iç hastaneden sonra 1 hafta beynimi kafamn içinde sıkıstırdılar resmen benim acil olarak sezeryan oldu hazırlıklı değildim eve gelince sert bi kahve içtim 4 5 gün öyle geçti berbat biseydi. Bide kayısı suyu iç gaz için. 
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Sezeryan oldum genel anestezi hiç baş ağrısı çekmedim o yüzden içmedim Nescafe falan
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Canım epidural denilen anesteziyle uyuşturulduğunda nescafe tüketmen narkozun vücudundan çıkması ve baş ağrısı yapmaması için çok gerekli ama genel anestezi olduğunda içmeyedebilirsin herkes için geçerli değil tabiki ama epidural olduğunda doktor tavsiye ediyor sadece abartıldığına bakma ama sana tavsiyem hastaneye giderken yanına bol şekerli kayısı hoşafı yap çünkü büyük tuvaleti bekliyor çoğu hastane taburcu etmek için yanına galeta vesaire de al mutlaka
0 oy
(8,197 puan) tarafından
Baş ağrısı oluyor onun için diye biliyorum. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 342 göst.

Kategoriler