0 oy
618 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evliliğimzn başından beri doğru düzgün yalnız kalmadık eşimle, evde annesi var evlenir evlenmez hamile kaldım sonrası zaten hamilelik bebek.. bu günüme hamdolsun eşimi çok seviyorum ama beni aldattığını öğrendiğimden beri ne güvenim kaldı ne de kırgınlığım geçti. Her ne kadar hepsini atlatıp geride bırakmış olsakta adam kıpırdasa gözünün üstünde kaşın var zaten beni aldattın deyip üzerine atlayasım geliyor parçalamak istiyorum bir türlü öfkem geçmiyor. Çok gerginim dün gecede kavga ettm ama o sürekli hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor benimle ilgimenmesi beni daha da çileden çıkarıyor. Ben ona kızıyorum o bana cevap vermek sorularımı cevaplamak yerine susup hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatına devam ediyor benimle normal şekilde konuşup kızgınlığımı görmezden geliyor zaten hep bu yüzden hepsi içimde kaldı. Çok öfkeliyim çok gerginim çok kırgınım bir türlü geçmiyor bugün güzel olsada geçmişi atlatamıyorum evde zaten yanlız kalamıyoruz en güzel günlerim hep yok yere geçip gitti çok öfkeliyim. Haksız mıyım sizce? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok zor bir durum. Ne söylesem büyük konuşmak olacak o yüzden Allah yardımcın olsun diyorum canım başka birşey diyemiyorum 
tarafından
Bana canım demesi bile beni delirtiyor artık nasıl davrancağımı şaşırdım iyi olsam içimde fırtınalar kopuyor konuşup kötü olsam işin içinden çıkamıyorum karşımda herşeye tmm diyen biri var düzeltme çabası ve gerçekten pişman olması var ama inanır mısın zerre önem taşımıyor çünkü bir defa yapmış olmasının telafisi yok
tarafından
Al şimdi ben ona kızgınım ve salonda oturuyorum o da yatak odasından bana mesaj atıyor" canım süt içelim mi "hırsımdan kendimi paralıycam
tarafından
Ama bu şekilde yürütülmesi çooook zor. Eğer affedip devam etmeyi tercih ettiysen herşeyi geçmişte bırakmalısın. Eğer affetmedim diyorsan dönüp gitmelisin. Bu sadece seni yıpratır
tarafından
Evet ben gitmeyi çok denedim yalvardı bırakmadı bende onu seviyorum bebeğimz var ama gel gör ki geçmiyor
tarafından
Aldattığı halde hala nasıl seviyorsun onu hiç anlayamadım ayrılmayabilirsin imkanın yoktur ve ya bebeğin için ama seviyor olman çok şaşırttı beni
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum insan öfkesini kusmadığı zaman daha da çok kendini yıpratıyor
tarafından
Öğrendiğim zaman hamileydim bebeğim için sustum şimdide iş işten geçti olan oldu geçen geçti yaşanan yaşandı yanlarına da kar kaldı
0 oy
(4,093 puan) tarafından
Aldatma olan bi evlilik düzelmez zaten canım böyle bi şeyi unutup hazmedecek kadın ya da erkek yokturdur aldatma olayında ya ayrılacaksın ya da hiç olmamış gibi davranıp içindekileri bastıracaksın 
0 oy
tarafından
Ben de buna benzer şeyler yaşadım İnsanın en çok Zoruna giden de hiçbir şey olmamış gibi davranması Bizim de bunu Sineye çekip oturmamız nasıl beceriyor lar bu kadar sakin kalmayı ben hayret ediyorum Yaşadığım hayal kırıklıkları içinde boğuluyorum resmen
(1,830 puan) tarafından
Biz 5 senedir evliyiz ilişki 15 senelik yengesiyle yazışma yakaladım bende fatura detayından
tarafından
Iğrenç adam Allah hidayet versin hepimizinkine çok zor ya ihanet unutulmuyor yanına başka sorunlar da eklenince iyice tavan yapıyor sinir
(1,830 puan) tarafından
Aynen öyle her yerde o orspyu da görmek zorunda kalıyorum unutmama fırsat vermiyorlar ki. Birde birlikte yaşadıkları evde oturuyorum her yerde anıları vardır diye düşünmekten deliriyor insan. Artık son çare ölse de boşandı demeseler diyorum. Nasıl kurtuluruz bu psikolojiden Allah yardımcımız olsun valla
tarafından
Sana bir şey diyeyim mi boşanırsan o kadının içinin yağları eriyecek o evde ne b***** yedilerse yesinler Sen eğer maddi imkanın veya şartların elveriyorsa ama tam olarak Kendine güvenin varsa boşanırsın yoksa boş vereceksin boş vermek zor Ama zamanla Yapabilirsin Sen niye öleceksin onlar ölsunlar ahlaksızlığı yapan onlar Keşke biri ifşa etse de yediği b.kları görseler dünya kaç bucakmış
tarafından
İnan ben de üstte hızlı okumuşum yanlış yazmışım Aynen bazen Keşke ölse diyorum zor geliyor yaşadıklarım
0 oy
tarafından
Ya eşinin aldatması geçmişte kaldıysa şimdilik bisey yoksa bence evle kalmanın stresiyle olayları kafandan atamıyorsun yoksa kocanı afetmeseydin durmazdın yaninda
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Madem bu kadar kinlisin neden bırakıp gitmedin 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Aldatmasına rağmen baristiysaniz geçmişi olanları bir kenara bırakıp önünüze bakmanız lazım . Çok zor olmalı Allah yardımcınız olsun
0 oy
(294 puan) tarafından
Geçmişe takılı kalmak grlecegini götürür terapi almanı öneririm maddi imkanın yoksa kitapları var onları oku ve geçmişini temizlemeye bak 100 150 tl seansı dilersen yönlendirebilirim bi ön görüşme yapabilirsin arkadaşımla ama faydasını görürsün ben o şekilde aştım bazı şeyleri kabullendim artık beni rahatsız etmiyor canımı yakmıyor ve iyi davranıyorum (kayınvalide sorunsalı benimkide)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 924 göst.
0 oy
11 cevap 610 göst.
2 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,257 soru

23,690,723 cevap

310,925 kullanıcı

...