Evliliğimzn başından beri doğru düzgün yalnız kalmadık eşimle, evde annesi var evlenir evlenmez hamile kaldım sonrası zaten hamilelik bebek.. bu günüme hamdolsun eşimi çok seviyorum ama beni aldattığını öğrendiğimden beri ne güvenim kaldı ne de kırgınlığım geçti. Her ne kadar hepsini atlatıp geride bırakmış olsakta adam kıpırdasa gözünün üstünde kaşın var zaten beni aldattın deyip üzerine atlayasım geliyor parçalamak istiyorum bir türlü öfkem geçmiyor. Çok gerginim dün gecede kavga ettm ama o sürekli hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor benimle ilgimenmesi beni daha da çileden çıkarıyor. Ben ona kızıyorum o bana cevap vermek sorularımı cevaplamak yerine susup hiçbir şey olmamış gibi günlük hayatına devam ediyor benimle normal şekilde konuşup kızgınlığımı görmezden geliyor zaten hep bu yüzden hepsi içimde kaldı. Çok öfkeliyim çok gerginim çok kırgınım bir türlü geçmiyor bugün güzel olsada geçmişi atlatamıyorum evde zaten yanlız kalamıyoruz en güzel günlerim hep yok yere geçip gitti çok öfkeliyim. Haksız mıyım sizce?