0 oy
484 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese selam akşama çaya kocamn arkadaşları gelecek 2 kadın 2 erkek karı kocalar iki kişide biziz menüyü hakkında fikir almak istedim milföyden gül böreği sigara böreği ağlayan pasta yada ıslak kek çörek otlu kurabiye (tuzlu gibi olsun diye) bide çatlak kurabiye var kakaolu sizce nasıl servis tabağına koyayım hepsini 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kurabiyenin birini çıkar salata ekle bence 
(1 puan) tarafından
Rus salatası düşündüm ama akşam vakti ya uyumlu olmaz diye koymadım
tarafından
Patates salatası yada kısır yap
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aglayan pasta soslu oldugu icin borekleree değme olasiligi yuksek islak kek daha derli toplu durur
(1 puan) tarafından
Diğerleri nasıl güzel olur mu
tarafından
Evet bir tatli bir tuzlu kurabiyee guzel bencee amaa iki borekte bana fazla geldiii sigara boregii gul boregi  cok yani
(1 puan) tarafından
Ama hoş durur uğraştırıcı değil hem biri peynirli biri patatesli
tarafından
Anladm senin zevkin bitanemm bana fazla geldii onun yerinee  salata tarzii ya daa yaprak sarmaa mercimek koftesi falan olablrr
(1 puan) tarafından
İçli köfte nasıl olur Rus salatası da düşündüm
tarafından
Bence cok hos boregin birini cikar gul boregi yapp sigara boregi yagli yagli iyi olmazz
0 oy
tarafından

image

Çay menüsü güzel Tek tek tabaklara hazırlayıp çayla ikram ediyorum genelede ortaya koymam tatlım Corona var ya biraz pimpirikleniyorum o yüzden 

(1 puan) tarafından
OkNasıl ortaya bende ortaya koymuyorum ki herkese servis tabağını hazırlayıp vereceğim birde çaylarını vereceğim
tarafından
Direk tabak hazırlıyorum mesela örnek 5 kişi direk 5 tane tabağa  2 dilim kek 2dilim börek yanına kısır tabağa çatal biçak tabakları tek tek hazırlıyorum  pecetelerle beraber  sehpaları dağıtıyorum  masada değilde , herkesin önüne tabaklarını veriyorum, sonra tepsiyle  çayları dağıtıyorum öyle  herkese aynı getiriyorum yemeyen olursa çöpe atıyorum coronadan dolayı açıkta dursun istemiyorum hani yaptığım doğru diyemem tatlım da ben genelde öyle servis ediyorum. Resmini attım tatlım
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Tuzlu kurabiyeyi çıkartıp yerine mısırlı tavuklu göbek salatası yapmalısın 
(1 puan) tarafından
Rus salatası olmaz mı
(1,831 puan) tarafından
Valla ben bı yeşillik aradım menüde ama sen bilirsin canım
0 oy
(1,099 puan) tarafından
 iki kurabiyeden ziyade  börek kekin, tuzlu veya tatlı kurabiye patates şehriye veya bildiğin başka bir salata  manti da olur ama tatlını aynı servis tabağından ziyade başka tabağa al diğerini tek servis ac şimdiden kolay gelsun
(1 puan) tarafından
Rus salatası olmaz mı
(1,099 puan) tarafından
Olur o zaman manti yapma ikisi yoğurt olmasin
(1,099 puan) tarafından
Ben misafirim varken
Ispanaklı börek
Poğaça
Patates salatası
Kurabiye
Içli köfte
Kıbrıs tatlısı yapmıştım
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Menü çok uyumlu gelmeDi kuzum 2 çeşit böreğe gerek yok birini çıkar kurabiye de tek çeşit yeter onların yerine bi salata tarzı vaktin varsa birde serbetli tatlı yapabilirsen daha iyi olur 
0 oy
tarafından
börek 2 çeşit kurabiye 2 çeşit bence fazla. bir çeşit börek yap bir çeşit salata ekle patates vs. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 43 göst.
+2 oy
6 cevap 434 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.

412,266 soru

12,410,375 cevap

44,810 kullanıcı

Kategoriler

...