0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
Kızlar benim rüyalarım gerçekleşiyor bazen mesale ölmüş dedemle babanemi gördüm beyazlar içinde gelip babamı biraz yanına alcaklarını özlediklerini söylediler ertesi gün babam kalp krizi geçirdi yogun bakımda kaldı 2 hafta sonra bi arkadasımn kardesi suçsuz yere hapisteydi onun çıktıgını gördüm arkadasımı aradım erkenden sonra 2 3 saat sonra bana tahliye edildiğini şok oldugunu söyledi vb daha cok var neyse en son cok sevdiğim birini kaybettim çok gençti trafik kazası  defin  ettiğimiz gece rüyama girdi heryer bembeyaz ben neden böyle oldu diye soruyorum böyle olması gerekti ben çok iyiyim üzülme çok mutluyum diyor acaba bu rüyayı üzüntüden mi gördüm yoksa geldimi gercekten rüyama

1 cevap

0 oy
(56 puan) tarafından
Bazı insanlarin rüyaları çıkıyor ama dillendirmemen gerekmiş birdaha rüyaların çıkmaz yada hatırlamazsin benim annanemde öyleydi anlatirdi ertesi gün yada 1hafta içinde olurdu çok sasirirdik biz baya oldu öyle şeyler dedemin öldüğünü görmüş anlatti yine bize  Gerçekten öldü.allah rahmet eylesin 

Rüyalarını anlatmaya devam etti sonra dedem girmiş rüyasına rüyanı anlatma basın derde giricek gibisinden öyle şeyler soymis sadece o konuşmayı hatırlamis şuan anlatmiyor artik
(30 puan) tarafından
Hiç bilmiyordum tesekkür ederim uyardığınız için
(56 puan) tarafından
İnsan aslında ne alaka diyor ama rüyalar çıkınca insan kendinden bile şüphe eder rica ederim iyiki annanem anlatmış bende size bilgi verdim :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.