Dün habersiz bi anda eşim cocugu tuyodu bende bahceeyi süpüreyim yıkıyım dedim bi baktık görümcem gil deldi en sinir oldugum şey habersiz gelmek nese kahve yaptım cekrdekle koydum görümcem hep aynısını yapar icmez bnm yaptıklarımj yemez kendini begenmiş o arada mamayı yeridim kızıma kaynım geldi onda yaptım dünde biz kızıma yürüteç aldık onunda tekeri biyerine sürtüyordu degştirelim dedik bunlar kalkdı eşimle kaynım biyere gideceklerdi oradanda yürüteci degiştirecekler dedigi şeye. Bak yürütece cocuk binmez bizimki binmedi 1 ay bişi bindi neymiş yürütece verecegimiz parayı su baston bebek bebek arabalaeı varya ondan alacakmısız bebek arabamızda var neymiş onların yürütecini getrcekmişiz eşimde böle bi insan ailesinn agzına cok bakar ne derlerse tmm der ve yapar bana gelmiş böle bölehmiş cocuk yütüce binmezmiş gec yürürmüş o zmn fln filn poşetine kattım verdim nabalım dedi bilmm bem dedim gittiler ben ararım seni dedi aradı nabayım diye bende degiştr yürütec al gel dedim ama dokınsalar aglıcam ona ne ya bn ne alırsam alırım para bnm cocuk benm ilk cocuk heves milletin eskisini kullnmak zorunda degilim geldi dedim ne mudahale 3diyorlar bnm evime bn hevs ettim aldım onlara ne istersen 1saat binsin bidaha binmesin istersen gec yürüsün onlarınki binmedi gec yürüdü diye bnmkide öle olacak diye bişi yok dedim ev bnm para bnm cocuk bnm karılmasınlar dwdim hemn savunmaya gecti neymiş kötü bişi dememiş bizim icin bişi demiş kötü bişi desin demesin karışmasınlar dedim ee nolacak öle alaydıl faln filn dedi para bnm bu cocugunda anası bnm. Karışılmasın ve ne alırsam alırım nasıl egitrsem egitrm onlara ne dedim tamm kapatalım dedi ama gercekten cok kötü oldum hem karışmasına hemde eşimn onu korumasına boşna para vermicekmisiz yani ben biyerlerden cocugum icin kısıyor yapıyorum sanane onlar bizden milletten borc alırlar hastane ayagına gezmeye gittiler tatile o boşuna olmuyorda bnm yürütecim boşuna oluyor k.b uzun oldu hakkınızı hell edin cok dolmusum