0 oy
1,170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (228 puan) tarafından
Dün habersiz bi anda eşim cocugu tuyodu bende bahceeyi süpüreyim yıkıyım dedim bi baktık görümcem gil deldi en sinir oldugum şey habersiz gelmek nese kahve yaptım cekrdekle koydum görümcem hep aynısını yapar icmez bnm yaptıklarımj yemez kendini begenmiş o arada mamayı yeridim kızıma kaynım geldi onda yaptım dünde biz kızıma yürüteç aldık onunda tekeri biyerine sürtüyordu degştirelim dedik bunlar kalkdı eşimle kaynım biyere gideceklerdi oradanda yürüteci degiştirecekler dedigi şeye. Bak yürütece cocuk binmez bizimki binmedi 1 ay bişi bindi neymiş yürütece verecegimiz parayı su baston bebek bebek arabalaeı varya ondan alacakmısız bebek arabamızda var neymiş onların yürütecini getrcekmişiz eşimde   böle bi insan ailesinn agzına cok bakar ne derlerse tmm der ve yapar bana gelmiş böle bölehmiş cocuk yütüce binmezmiş gec yürürmüş o zmn fln filn poşetine kattım verdim nabalım dedi bilmm bem dedim gittiler ben ararım seni dedi aradı nabayım diye bende degiştr yürütec al gel dedim ama dokınsalar aglıcam ona ne ya bn ne alırsam alırım para bnm cocuk benm ilk cocuk heves milletin eskisini kullnmak zorunda degilim geldi dedim ne mudahale 3diyorlar bnm evime bn hevs ettim aldım onlara ne istersen 1saat binsin bidaha binmesin istersen gec yürüsün onlarınki binmedi gec yürüdü diye bnmkide öle olacak diye bişi yok dedim ev bnm para bnm cocuk bnm karılmasınlar dwdim hemn savunmaya gecti neymiş kötü bişi dememiş bizim icin bişi demiş kötü bişi desin demesin karışmasınlar dedim ee nolacak öle alaydıl faln filn dedi para bnm bu cocugunda anası bnm. Karışılmasın ve ne alırsam alırım nasıl egitrsem egitrm onlara ne dedim tamm kapatalım dedi ama gercekten cok kötü oldum hem karışmasına hemde eşimn onu korumasına boşna para vermicekmisiz yani ben biyerlerden cocugum icin kısıyor yapıyorum sanane onlar bizden milletten borc alırlar hastane ayagına gezmeye gittiler tatile o boşuna olmuyorda bnm yürütecim boşuna oluyor k.b uzun oldu hakkınızı hell edin cok dolmusum

22 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Bence başka şeylere dolup bu basit mevzuya takilmissiniz yani ne var bunda bende var zaten boşuna para vermeyin demiş yurutece 4 ay kullanan görmedim iyi niyetine demiş ama size sozu batmış eğer yeni almak istiyorsanız ben çocuğumun herseyini sıfır almak istiyorum diyrbilirisnis sınır olacak bi durum göremedim biz 400 tl verdik pişmanım yani gerksiz bence
(228 puan) tarafından
140 tl aldık biz ve o diyorki 2 bi bebek arabası alın onda da gerek yok 2bişeye onu alacagıma yürütec alırır cocugum hem sıfır kullanır hem ona ait olur 2 bişeye gerk yok karışmasınlar diyorum ben haklı yada haksız sinir oldum işte
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Bukadar byütecek kendini üzecek sıkıntıya girecek ne var anlamadim açıkçası ufak tefek seyler icin kendinizi yıpratmayın . Onun tecrübesi oldugu için sana tavsiyede bulunmus olabilir. Hem yabancın değil sonuçta onunkini kullansan neolur altı üstü bi yürüteç.herseyin altında kötü bisey arıyoruz valla benimde 2 aylk bebegim var durumumuz normal ama eşimin kuzeni sağolsun beşiğini veerdi bebek arabasini verdi cok isimize yaradı yani . He sen bunları takıntı eden bi insansan gorumcene uygun bi dille anlatrsn istemediğini bu sekilde kabaca karismayin benim param benim hayatm benim cocugum diyerek sadece insanları kırarsınız. 
(228 puan) tarafından
Onun yüzüne bişy demedim zaten baklım bi konuşalım esimle dedim tamm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 766 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,881 soru

23,753,488 cevap

314,966 kullanıcı

...