0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tam uyku saatlerini otutturdum diyorum ya kaynanam ya görümcem geliyor uyku muyku kalmıyor.. benim sıpam misafir gelince çok huzursuz oluyor. Gündüz tam uyuttum diyorum eşimin sakarliklarından dolayı bebek geri uyanıyor yoruldum artık. Lütfen biri bana moral versin bu ayakta sallama işi biter dimi. Kaynanam geliyor zaten o alıştırdı sallamaya bebek uyumusa bile pış pış diyip kucağında sallıyor. Görümcem duran bebeğe emzikk veriyor. Kayinbabam TV izletiyor. Birgün imdat diyip kacasim var. Hepsine tavrımı koyuyorum ama. Koyduktan sonra ne fayda bebek alışıyor hemen

1 cevap

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Büyüklere gitmek eziyet. Ben tüm gün açmam TV ama onlara gidince cocugun huyu degisiyor azcik huysuzlansin azcik diyorum bak kolay kolay huysuz olmaz oglum hemen bakkal amca şarkısı:D kayinpederimde facebookta gezidiriyor cocugu sala.k sala.k isler.
tarafından
Benim TV oturma odasında orası küçük kayinbabam diyor salona alalım orda izleriz. Bende dedim sen geç izle ama ben oğluma izlettirmeyi düşünmüyorum bana diyo sen tarikatçi misin ne alaka dedim. TV izliyen bebek iyi olur mu gelişim açısından dedim. Kızımın oğlu izliyor dedi. Bende o senin kızının analıgi bu benim analığim dedim. Anlam veremiyorum.
(1,950 puan) tarafından
Iyy bide su kiyaslamalar yok mu ya. Banane yani. E su izliyor da noldu bu izliyor da noldu.
Algısı düşüyor ilerde uğraşıyorlar sonra pedagogla. Laf anlatamazsın cok zor valla kotu sen oluyorsun sonra
tarafından
Aynen öyle görümcem doğum yapmıştı 8 aylık oldu ona gittiler. Yok o öyle yapıyor bizde yapalım felan yapalım. Benimki 4 aylık yemek yedirelim bilmem ne valla daral geliyor ya
(1,950 puan) tarafından
Haklisin canim beynim yoruluyor
tarafından
Allah yardımcımız olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 246 göst.
0 oy
34 cevap 823 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 518 göst.
2 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 505 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,211 soru

24,694,116 cevap

368,528 kullanıcı

...