Allahım benim gibi birini gördüğüme sevineyeyim mi, üzüleyim mi anlamadım cnm ya. Elbette ki üzilüyorım. Çünkü aynı şeyi yaşıyoruz. Kızım 20 aylık. Hiç bir zaman düzgün bir uyku düzeni olmazdı ama en azından gece 03:00 gibi mutlaka uyurdu. Ama son 1 aydır sabah 7 lere kadar oturuyoruzoruz. Bu durum hayatımızı ciddi anlamda etkiledi. Sabah 7 de uyuyunca öğlen 3 de uyanıyor elbet. Bende geç uyanınca günüm bitiyor, sinir, stres oluştu bende resmen. İnanki başım ağrıyor şu an. Gün bitiyor biz uyanıyoruz. Bir gün sabah 7 de uyuyan kızımk 10 da uyandırdım. Sonra öğlen 1 de uyutup 2 de uyandırıp, akşam 10 a kadar uyutmadım. Gel gör ki akşam 10 da uyudu ve gece 2 de uyanıp oturdu yine. Sonra bu yöntemi denemekten vazgeçtim. Şimdi bak bu sabah 7 de uyudu. Öğlen 1 de uyandırdım. 3 te uyutup 6 da uyandırdım. Saat 9 gibi tekrar uyutucam. Muhtemelen 11 de uyanır. Sabah 4 de uyursa bu iyi hali olur. Ama uyumazsa yine 7 lere kadar Beklicez. Bizim kız 2 uyku yapmazsa kafayı yiyor. O yüzden uyutmam gerek yine 9 gibi. Napıcaz inanki bilmiyorum