0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (3,437 puan) tarafından
Sezeryan sonrası normal dogum yaptım 25 günlük bebisim var ayıptır söylemesi gebelikte böyle olmadim ya idrarım geldiği anda tutamıyorum kanama neredeyse kesildi ama bu sorun yüzünden ped kullanıyorum acaba neden olabilir yakında kadın doğumda randevum var söylemeli miyim doktoruma ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal doğumda bır sure görülüyor bu sorun kuzenımde 6 ay kaçırdım demıstı ama sonra duzelmıs 
(3,437 puan) tarafından
Yani şu normal vs sezeryan muhabbeti çok saçma ya hangi devirde yaşıyoruz herkesin kendi bedeni ve kendi fikri
tarafından
Evet burda da normal yap diyen bir kesim vardi . Baski olusturmaya calisan bir kesim .biz de bunun muhabbetini yapmistik ❤️senle ilgisi yok yani .Arkadasimi gorunce ona yazdim aramizdaki muhabbetle ilgili .Seni uzmek istemedim cidden .❤️
(3,437 puan) tarafından
Gebegz hayır canım benimde sezeryan deneyimim çok iyiydi sadece bebeğim prematüre doğdu bu yönü kötüydü ve normal deneyimleme şansım da oldu çok şükür 5 dk sonra ayaktaydim sezeryanda da ilk 7 saat sonra hemen ayaklandim yani dedigim gibi her ikisi de doğum şeklidir ve kişinin kendi fikridir kimseye karışmak düşmez
(3,437 puan) tarafından
Serifekaya anladım cnm sorun değil ben yanlış anlamışım
tarafından
Canım düşün ki burda sezeryan yapanlar cocuk doğurdum demesın cocuk aldırdım desın dıyenı gordu bu gözler o yüzden böyle bır laf dıyor serıfe yoksa laf sana degıl onlara ♥️
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
40 in çıkınca muayene ye gidersen dr a söylersin 
(3,437 puan) tarafından
Evet gidicem söylerim de elinden bisey gelir mi bilemiyorum
0 oy
(135,797 puan) tarafından
bende normal dohurdum bende olmadi yaa
(3,437 puan) tarafından
Herkeste olmuyor galiba

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 112 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,182 soru

12,408,324 cevap

44,708 kullanıcı

Kategoriler

...